GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Bli medlem i IFK Klagshamn
BLI MEDLEM
Lagsida - F12/13

Välkomna till Flickor födda 2012/2013!

 

Barnen får gärna prova på (tre gånger) innan avgiften ska betalas. Anmälan att bli medlem görs dock direkt redan inför första provträningen via "Bli medlem"-länken nedan. Ni ska anmäla era barn under "Fotboll" -> "F12/13". Kontakta kansliet vid eventuella frågor om medlemskap.

 

Varmt välkomna till truppen!

 

"Vi är gula, vi är blå!

Stjärnan står för IFK!

Åhhhh... KLAGSHAMN!"

 

Bli medlem

Klädprovninsdag 31/1
2023-01-18 18:08

Datum: 31 januari

Plats: Klagshamns Sporthall

Tid: 17.00-20.00*

DROP IN!

 

*Tid kan eventuellt behöva justeras, om så blir fallet återkommer vi med information om detta..

 

Träningskläder kommer finnas på plats för att prova.

 

Där kommer även finnas en souvenirkiosk för den som är shoppingsugen där och då!

 

Det är dock så mycket mer än bara en klädprovningskväll, där kommer ske aktiviteter och annat i hallen som ni inte vill missa! 😉

 

Välkomna!

Lite info inför Jul m.m.
2022-11-30 14:34

Hej Fotbollsföräldrar!

 

Första advent är avklarad och december brukar gå av bara farten så snart är det dags att fira jul.

 

Vi vill informera om uppehåll i fotbollsträningen under den kommande högtiden där de anläggningar som vi nyttjar, dvs Pilbäck och Kunksapsporten kommer vara julstängda 16 december till 8 januari. Vår sista träning för säsongen blir därmed onsdagen den 14 december men sen kör vi igång igen måndagen den 9 januari.

 

Och sedan har vi en säkerhetfråga avseende Pilbäck vi vill informera er om också. För våra barns skull, kör inte hela vägen ner till fotbollsplanen vid hämtning och lämning. För de barn som cyklar eller går blir det väldigt otryggt med mycket biltrafik på denna smala väg, framförallt nu när det är mörkt. Vändplatsen utanför ingången till Pilbäckshallen fungerar utmärkt att hämta och lämna på om man kommer med bil. Tack!

 

Mvh

Ledarna

Binglottos Julkalender
2022-11-07 11:55

Hej!

 

Nu är det snart Jul igen och det betyder att vi ska sälja Julkalendrar!

 

Det är obligatoriskt att samtliga spelare i laget säljer 2st kalendrar. Förtjänsten går till föreningen.

Väljer laget att sälja extra julkalendrar så går hela säljförtjänsten till lagkassan. (50kr/julkalender)

Julkalendern pris är 100kr per kalender.

 

Jag kommer skicka med lotterna efter träningen på onsdag. Se därför till att informera era barn om detta samt ev. skicka med något som de kan lägga lotterna i.

Utdelningen förutsätter också att ni har gjort betalning till mig innan. Ni swishar betalningen till mig på 0706404272, innan utdelningen på onsdag. Viktigt att ni märker detta med ert barns namn, för- och efternamn.

 

Swishar ni mer än 200 kr så får ni också fler lotter.

 

Jag kommer inom kort även återkomma med information gällande Bingolotter till uppesittarkvällen.

 

Med vänlig hälsning

Viktor, Kassör F12/13

Träningen 25/5 inställd
2022-05-23 16:01

Hej,

 

Idag har vi träning som vanligt men onsdagens träning den 25/5 är inställd. Det pågår då förberedelser inför Åshöjden Cup har vi fått reda på.

 

mvh

Ledarna

ÅSHÖJDEN CUP INFO - viktigt!
2022-05-20 10:04

Hej alla F12/13-föräldrar! 👋 

 

Nu har vi fått besked kring Åshöjden o vad som gäller för vårt lag. Ber om ursäkt för kort framförhållning men vi har själv precis fått denna informationen.

På söndagen den 29/5 har vi 2 pass där vi ska bemanna kiosk/chokladhjul/grill tillsammans med andra lag. Vi behöver 3 personer/pass från vårt lag. 🍫🍭🌭🍦☕️

 

👉🏻 Pass 1 = 07.00-13.00
👉🏻 Pass 2 = 12.00-ca 19.00

 

Samling inför varje pass är utanför sporthallen (kl. 07 resp. kl. 12) där representant från klubben möter upp o delar in alla på vilken station man ska vara, man kommer samtidigt få instruktioner på hur o vad man ska göra. 

 

Var beredda på att hjälpa till denna dag, finns det några frivilliga som redan nu i helgen vill anmäla sig så är det toppen.

Om vi inte får ihop 6 st nu under helgen så kommer jag o Susanne tilldela er pass utifrån listan på föräldrar till tjejerna som har anmält sig som tillgängliga i första hand o sen gå vidare med övriga vid behov.

Blir man tilldelad pass men inte kan eller får förhinder så är man själv ansvarig att kontakta annan förälder i gruppen o be dem hjälpa till. (Detta upplägg har vi förstått är det vanliga bland lagen) ⚽️

 

Vi har även fått information om att vi ska baka 50 st stora kanelbullar - det ska alla lag göra. Har vi någon som kan ta på sig detta? (Anmäl på numret nedan) 👩🏼‍🍳👨🏻‍🍳

 

👉🏻 Anmäl er till Kristina på 0702-47 47 47 så snart som möjligt.

(Uppge även om ni är 1 eller 2 föräldrar som deltar) 

 

Önskar alla en fin helg!
Kristina & Susanne 🌞🙌🏻

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer