Beställ IFK-Klagshamns kläder - HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Bli medlem i IFK Klagshamn
BLI MEDLEM
Träning under vintersäsongen
2022-10-30 09:10

Som de flesta säkert har noterat har vi ingen träning för tillfället. Klagshamns IP har stängt för vintern och vi har inte fått tillgång till Kunskapsportalen i Bunkeflostrand och Pilbäcks IP i Tygelsjö än. 

 

Men vi kan åtminstone dela den information vi har. 

 

Vi kommer att ha träning inomhus på måndagar kl. 18-19 i Kunskapsportalen i Bunkeflostrand. Första träningen är den 7 november. 

 

Vi har även tilldelats en tid utomhus på fredagar kl. 17 i Tygelsjö. De första veckorna i november kommer vi inte att ha tillgång till den tiden pga. reparationsarbete med Pilbäcks IP. Vi undersöker även om det finns alternativ till den tiden eftersom det är en svår tid både för tränarna och många av spelarna. 

 

Kalendern är uppdaterad med det vi vet just nu.

 

Tränarna

 

 

 

 

Inställd träning 27 september
2022-09-27 17:21

Vi ställer in kvällens träning pga. regn som inte verkar vilja avta. Förhoppningsvis bättre förutsättningar på torsdag.

Seriespel
2022-04-05 21:38

Till helgen börjar seriespelet. Det betyder att vi har matcher varje helg i ett antal veckor framöver. Vi har två lag med och man kommer att bli kallad till en match per helg. Som vanligt är det väldigt viktigt att man svarar på alla kallelser.

 

Alla matcher finns inlagda i kalendern. Om man blir kallad till match på en lördag och inte kan så kan det alltså vara värt att titta i kalendern om det finns en annan match på söndagen. I så fall kan man skriva detta som en kommentar i svaret så kan det finnas möjlighet att spela den andra dagen. 

 

Förhoppningsvis blir det många kul matcher i vår.

 

Tränarna

 

 

Matcher, klädutdelning och grillning på söndag
2022-03-28 16:35

Nu på söndag (3/4) händer det många roliga saker på en gång. 

 

Under förmiddagen spelar vi matcher mot Malmö FF på Pihlbäcks IP. Klädpaketen är klara och kommer att delas ut innan matcherna med ytterligare någon överraskning att vänta. Vi samlas kl. 9:00, i god tid innan matcherna, för gemensam klädutdelning utan stress. 

 

Det har skickats ut kallelser till två matcher. Anmäl barnen till båda matcherna. Vi har inte gjort lagen än och eftersom det är en gemensam aktivitet hejar man på sina kompisar i den matchen man inte spelar. 

 

Efter den andra matchen, ungefär kl. 12, kör vi till Klagshamns IP och grillar korv. Även föräldrar och syskon är välkomna.

 

Förhoppningsvis blir det en fin och kul avslutning på vintersäsongen, eller start på sommarsäsongen, hur man nu vill se det.

 

Tränarna

 

 

 

 

Matcher i mars
2022-02-14 20:30

Som de flesta säkert har sett vi det här laget så har vi lagt in och skickat kalllelser till ett antal matcher i mars. Tanken är som vanligt att så många som möjligt ska vara så med i så många matcher som möjligt, så från tränarhåll vill vi bara uppmana alla att anmäla sig och lägga in det i era egna kalendrar i god tid. Ddt kommer helt säkert att bli roligt att komma igång med matcher igen.

 

Tränarna 

Förkortade utomhusträningar
2022-01-11 17:32

Ikväll och kommande tisdagar kommer vi att träna kl. 18:30-19:30. Under den kallaste vinterperioden tror vi att en timmes träning är lagom. Kalendern kommer att uppdateras inom kort.

 

Tränarna  

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer