Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Bli medlem i IFK Klagshamn
BLI MEDLEM
 
Anmälan Halör Cup i Höllviken den 18-20 maj
2023-05-03 15:55

Snart är dags för denna roliga cup för tioåringar. Alldeles strax skickas en kallelse ut. Observera att kallelsen gäller alla tre dagar. I en cup av den här typen kommer det inte att vara möjligt att välja enskilda matcher eller dagar utan tanken är att man är med laget från början till slut på cupen.

 

Vi börjar med en ganska kort anmälningsfrist på en vecka så får vi först och främst se hur många som kan och vill innan vi organiserar resten. Vi tror och hoppas att det här kan bli en fantastisk upplevelse både på och utanför plan så vi uppmuntrar alla att prioritera detta och anmäla sig.

 

Om man har problem att ordna skjuts för alla dagar så är vi övertygade om att det går att lösa genom samåkning, så anmäl bara i så fall.

 

 

 

 

 

Halör Cup, 18-20 maj i Höllviken
2023-04-03 22:41

Klagshamns egen turnering, som normalt hålls under Kristi Himmelfärdshelgen, kommer inte att spelas i år. Därför har vi anmält två lag till Halör Cup i Höllviken. Halör Cup är en stor turneringen för tioåringar. 100 lag från stora delar av Sverige är med.

 

Vi vet inte exakt hur mycket man kommer att spela men vi tror att det är spel alla tre dagarna. Vi vill därför redan nu be alla om att notera datumen i kalendern och prioritera denna aktivitet. Om vi ska kunna ha två lag krävs det i princip att alla är med. Det hoppas och tror vi också är möjligt eftersom vi är övertygade om att det kommer att bli en kanonrolig upplevelse.

Alternativ träning under påskveckan
2023-04-02 22:24

Kunskapsporten är stängd under påskveckan så i brist på plan att träna på försöker vi lägga in lite löpning och annan fysisk träning någon eller några dagar.

 

Samling vid utegymmet i Klagshamn enligt kallelse så ser vi vad vi kan hitta på.

Ny träningstid
2022-12-03 09:50

En mycket bra nyhet är att vi har fått tag i en ny träningstid inomhus i Kunskapsporten. Den nya tiden är onsdagar kl. 17-18 i Kunskapsporten. Vi kommer däremot inte att träna på fredagar utomhus.

 

Träningstiderna framöver är alltså:

Måndag kl 18-19 i Kunskapsporten

Onsdag kl 17-18 i Kunskapsporten 

 

Det är bara två veckar kvar att träna 2022. Vecka 51, 52 samt vecka 1 2023 är hallen stängd.

 

Lagkalendern är uppdaterad.

 

Tränarna

Träning under vintersäsongen
2022-10-30 09:10

Som de flesta säkert har noterat har vi ingen träning för tillfället. Klagshamns IP har stängt för vintern och vi har inte fått tillgång till Kunskapsportalen i Bunkeflostrand och Pilbäcks IP i Tygelsjö än. 

 

Men vi kan åtminstone dela den information vi har. 

 

Vi kommer att ha träning inomhus på måndagar kl. 18-19 i Kunskapsportalen i Bunkeflostrand. Första träningen är den 7 november. 

 

Vi har även tilldelats en tid utomhus på fredagar kl. 17 i Tygelsjö. De första veckorna i november kommer vi inte att ha tillgång till den tiden pga. reparationsarbete med Pilbäcks IP. Vi undersöker även om det finns alternativ till den tiden eftersom det är en svår tid både för tränarna och många av spelarna. 

 

Kalendern är uppdaterad med det vi vet just nu.

 

Tränarna

 

 

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 25/03 13:23 
Hem, 06/03 19:00 
Hem, 26/01 09:59 
 
Våra sponsorer