Beställ IFK-Klagshamns kläder - HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Välkommen till IFK Klagshamn Herr Senior

IFK Klagshamns representationslag för herrar spelar säsongen 2023 i division 3 Södra Götaland. Laget leds av huvudtränare Daniel Pode.

 

Ambitionen med vår närvaro på ifkklagshamn.com, samt på sociala medier såsom Instagram (@ifk.klagshamn.herr) och Twitter (@Herrifk), är att förmedla de senaste nyheterna kring laget, matcher och resultat.

 

Vi välkomnar gästande lag, domare och publik till "Sveriges vackraste idrottsplats", Klagshamns IP!

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

IFK Klagshamn Årskort 2023
2022-12-01 09:02

Äntligen är det här – IFK Klagshamn Årskort 2023! Kortet som ger dig inträde på samtliga hemmamatcher för IFK Klagshamns representationslag under en hel säsong, både dam och herr. Stötta våra tjejer och killar, spara en bra peng jämfört med att lösa inträde till varje match separat – och på köpet får du uppleva Sveriges Vackraste idrottsplats och förhoppningsvis många fina IFK-prestationer. 

 

Men detta är inte allt! Köper du ditt säsongskort innan den 31 januari, 2023, så deltar du i utlottningen av fina priser och upplevelser. Allt ifrån presentkort från lokala butiker till matchbiljetter till Premier League ligger i potten. Så tveka inte – skaffa ditt Årskort redan idag, eller varför inte köpa några kort och lägg under granen? IFK Klagshamn Årskort – årets julklapp till alla Gulblåa Hjältar! 

Referat: IFK Klagshamn - BK Flagg
IFK Klagshamn - BK Flagg, 1-0 (1-0)
2022-10-05 21:50
IFK Klagshamn, 2022 - klara för avancemang!

Sista finalen spelad – IFK Klagshamn är klar för division 3, säsongen 2023! Söndagens match skulle bli tredje gången gillt efter att man har varit nära att gå upp både efter säsongen 2020 och 2021.men vi tar det från början – förutsättningarna var klara, en vist och man skulle gå upp, oavsett resultat i andra matcher. BK Flagg stod förmotståndet, och det var kanske ödets ironi att det var just Backalaget från Kirseberg som igen skulle stå som motståndare i sista matchen för säsongen. Nåväl, yttre förutsättningar var OK, dock med var det an ganska frisk vinds som svepte över Pilbäcks IP. Matchen igång, och det dröjde inte många minuter innan Oskar Melldén fick ett bra läge. IFK tog direkt tag i taktpinnen och dikterade det hela ute på plan. Bortalaget, ganska naturligt, med ett lägre utgångsläge och fokus på kontringar. Den tidigare nämna vinden, tillsammans med kanske en ovana vid konstgräset gjorde att den sista passningen från IFK Klagshamns sida ofta hamnade en smula fel. Dock, I matchens 35e minut så skulle, vad som skulle bli, det avgörande målet sättas. Gustav Nordström driver upp ett anfall, väggspelar med Henke, får tillbaka bollen och på halvvolley trycker in 1-0 i bortre till hemmalaget. Vilt jubel bland IFK-are, både spelare, ledare och publik! Pausvila och det är en fokuserad och samlad grupp som tar ett snack i IFKs omklädningsrum. Fullt fokus på uppgiften, bara 45 kvar. Andra halvlek igång, och fortsatt dominans av IFK. Enda läget för bortalaget skulle komma på nick, efter en dryg kvart av andra, dock rakt på Marko i hemmakassen. En 1-0 ledning är alltid bräcklig, samtidigt kändes det som om IFK hade full koll på händelserna. Den förslösande slutsignalen skulle komma, och IFK tog den vinst man behövde. Definitivt inte någon av IFKs bättre matcher denna säsongen, men absolut den skönaste segern. Avancemang klart! Stort tack till alla supportrar som stöttat oss under hela säsongen och inte minst i matchen mot BK Flagg! Söndagens IFK målskytt: Gustav Nordström.

Inför IFK Klagshamn - BK Flagg
2022-10-02 09:13

Då var det bara en final kvar, det är nu avgörandet ska ske. Efter tjugoen omgångar så är förutsättningarna klara, vid vinst i dagens match mot BK Flagg så säkrar IFK Klagshamn avancemang till division 3, 2023. Övriga spekulationer kan vi lämna därhän. Dagens motståndare, BK Flagg från Kirseberg, har inte mer än heder och en tabellplacering i mitten att spela för. Samtidigt, vi är många som minns förra årets avslutning av säsongen, med allt vad det innebar. Våra gulblåa hjältar har haft en bra träningsvecka bakom sig, och alla är tillgängliga för spel. Nu gäller det att ge allt i dagens match, kämpa i nittio plus tillägg. Nu kör vi. Avspark på Pilbäcks IP, kl. 13.

Spelade matcher
Lör 12/11 13:00
0 - 2  
Sön 2/10 13:00
1 - 0  
Sön 25/9 14:00
1 - 1  
Sön 18/9 13:00
3 - 1  
Lör 10/9 13:00
1 - 15
Lör 3/9 12:00
3 - 0  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer