Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Välkommen till IFK Klagshamn Herr Senior

IFK Klagshamns representationslag för herrar spelar säsongen 2023 i division 3 Södra Götaland. Laget leds av huvudtränare Daniel Pode, assisterande tränare Björn Ågern och Dan Liljestrand, samt målvaktstränare Thomas Munck af Rosenschöld.

 

Ambitionen med vår närvaro på ifkklagshamn.com, samt på sociala medier såsom Instagram (@ifk.klagshamn.herr) och Twitter (@Herrifk), är att förmedla de senaste nyheterna kring laget, matcher och resultat.

 

Vi välkomnar gästande lag, domare och publik till "Sveriges vackraste idrottsplats", Klagshamns IP!

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

Inför IFK Klagshamn - Eslovs BK
2023-10-07 09:34

Sista matchen för säsongen och det är Eslövs BK som kommer på besök. Chansen att nå en tredjeplats i tabellen är förlorad för IFK, men man kan ändå nå en meriterande plats på övre halvan. Dagens motståndare EBK är ett bra lag, med mycket kvalité. Vårens match var en av IFKs bättre, då man lyckades bärga alla tre poängen hem till Klagshamn. Så. Se till att ta er ner till IP och stötta grabbarna en sista gång säsongen 2023. Grillen kommer att vara igång från kl 12 och avsprk är satt till kl. 13 Ses där!

Referat: IF Limhamn Bunkeflo - IFK Klagshamn
LB07 - IFK Klagshamn, 2-1 (1-1)
2023-10-07 09:29
Jeppa med enda målet mot LB

Malmöderby mellan två lag som fightandes om en tredjeplats i tabellen – LB07 mot IFK Klagshamn. Kortaste bortaresan för året, när våra Gulblåa hjältar åkte några kilometer norrut till Brovallen. IFK ville bygga vidare på sin trea senast mot GIF Nike, och göra allt för att nå en riktigt bra placering i årets tabell. Nåväl, det var ganska fint höstväder samt en OK gräsplan som erbjöds för dagen. Matchen igång, och det var hemmalaget som startade matchen bäst. Med ganska tydlig överbelastning på sin högerkant så skapade LB en hel del bollövertag men ett antal halvchanser som resultat. IFK hade svårt att komma upp i nivå. Logiska 1-0 skulle komma efter en dryg halvtimme spelad, efter den del passivitet i IFK. Dock, bara minuten efter så höll sig Jeppa Bengtsson framme och kunde kyligt logga in kvitteringen. Där och då var det IFK som mer och mer tog över matchen med metodiska anfall och mer skärpa. I halvtid blev man eniga om i IFK läger att fortsätta trumma på. Andra halvlek igång och det var IFK som hade det stora övertaget. Med varierat anfallsspel skapade man tryck. Och skulle det inte vara för en bra spelande hemmamålvakt så hade man tagit ledningen med både ett och två mål. Men det skulle inte gå hela vägen. Istället, med egentligen sitt enda anfall i andra halvlek så kunde LB07 nicka in 2-1 med fem minuter kvar. Rättvist? Nej. Tungt? Ja. Matchen spelas av och IFK kan endast nöja sig med en bra prestation, men trist resultat. Nu laddar vi inför sista matchen mot Eslöv. Söndagens IFK-målskytt: Jesper Bengtsson.

Inför LB07 - IFK Klagshamn
2023-10-01 10:47

Derby della Sydvästra Malmö är det som gäller för våra Gulblåa hjältar på söndagen. Årets kortaste bortaresa görs de få kilometerna norrut till Brovallen och match mot LB07. Då båda lagen är klara för spel i division tre nästa säsong, är det endast ”bragging rights” som står på spel, samt placering i tabellen. Dock inget att förringa! IFK kommer till mach efter att ha tagit tre säkra poäng mot bottenlaget GIF Nike i förra omgången, medans LB07 tog en meriterande seger mot redan klara seriesegrana från Lödde. Vädrets makter verkar vara medgörliga, så det är förhållande fint höstväder som bjuds – detta borde gynna för fint spel och en bra match. Så, ta nu vänner, familj och alla du känner till Bunkeflo och heja fram IFK Klagshamn! Avspark kl. 14!

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 7/10 13:00
2 - 7  
Sön 1/10 14:00
2 - 1  
Lör 23/9 13:00
2 - 0  
Sön 17/9 13:00
3 - 1  
Sön 10/9 13:00
2 - 1  
Lör 2/9 13:00
0 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer