IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Välkommen till IFK Klagshamn Herr Senior

IFK Klagshamns representationslag för herrar spelar säsongen 2021 i division 4 sydvästra Skåne. Laget leds av huvudtränare Daniel Pode, samt assisterande tränare David Westerling.

 

Ambitionen med vår närvaro på ifkklagshamn.com, samt på sociala medier såsom Instagram (@ifk.klagshamn.herr) och Twitter (@Herrifk), är att förmedla de senaste nyheterna kring laget, matcher och resultat.

 

Vi välkomnar gästande lag, domare och publik till "Sveriges vackraste idrottsplats", Klagshamns IP!

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

Inför IFK Klagshamn - GIF Nike
2021-07-30 21:47

Sommaruppehållet är förbi, och våra gulblå hjältar är nu tillbaka ifrån välbehövlig semester. En veckas träning har genomförts och det är nu dags för säsongens andra träningsmatch, för att komma upp i tempo och matchkvalité inför den stundande höstsäsongen. IFK Klagshamn tar emot division tre laget GIF Nike för att förhoppningsvis få en bra genomkörare och värdemätare på status. Lommalaget Nike har haft en ganska stabil vårsäsong med lika delar vinster, oavgjorda och förluster med två av varje på de sex matcher man spelat. Värt att notera att de två förlusterna kommit mot topplagen LB07 och Lödde, medans poäng tagits mot solida lag som Bromölla och Veberöd. Med andra ord, GIF Nike är ett lag som på pappret bör ge IFK en tuff match. Avspark på IP kl 13, lördagen den 31e.

Referat: Kulladals FF - IFK Klagshamn
Kulladals FF - IFK Klagshamn, 2-2 (1-1)
2021-07-06 20:12
IFK Klagshamn har just kvitterat till 2-2.

Under måndagskvällen, i ett jämnt flöde av duggregn, avhandlades Kulladals FF mot IFK Klagshamn. Skulle IFK kunna ta tre poäng och gå in i sommarledighet med toppkänning och råg i ryggen, eller skulle man inkassera sin andra förlust för säsongen? Svaret blev varken eller. De båda lagen delade på potten, efter att domaren blåst av matchen med 2-2 på resultattavlan. Ett resultat som vare sig KFF eller IFK kan vara särskilt nöjda med.  Kulladal som tappade ledningen två gånger om, samt ett IFK som verkligen hade behövt en ny trea för att studsa tillbaka från förlusten senast mot Staffanstorp United FC. Nu går våra gulblåa hjältar på sommarledighet ett par veckor, för att sedan återuppta träningen och se fram emot en spännande höstsäsong. Dagens IFK-målskyttar: Oskar Melldén, Simon Thoresson.

Inför Kulladals FF - IFK Klagshamn
2021-07-04 20:15

Måndag, ny vecka och ny drabbning - trejde bortamatchen i rad för IFK Klagshamn då Kulladals FF står som värd. Ett IFK som åkte på en riktig överkörning i förra matchen mot seriens just nu formstarkaste lag, Staffanstorp United FC. Viktigt att komma tillbaka i vinnarspåret för vår gulblåa hjältar, i denna sista matchen innan sommaruppehållet. Samtidigt vet vi att Kulladal inte kommer att bjuda på någonting. KFF, som på de inledande matcherna har varvat några förluster med ett par vinster, kommer till match med en stärkande 1-6 vinst borta mot Husie i omgång fem. VI ses på Kulladals IP, måndagen 5 juli, kl 19!

Kommande matcher
Spelade matcher
Mån 5/7 19:00
2 - 2  
Tis 29/6 19:00
5 - 0  
Lör 19/6 13:00
4 - 2  
Fre 11/6 19:00
2 - 1  
Lör 5/6 14:00
3 - 3  
Tis 1/6 19:00
3 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer