ÅSHÖJDEN CUP 2022 - ANMÄLAN ÖPPEN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Välkommen till IFK Klagshamn Herr Senior

IFK Klagshamns representationslag för herrar spelar säsongen 2022 i division 4 sydvästra Skåne. Laget leds av huvudtränare Daniel Pode, samt assisterande tränare David Westerling.

 

Ambitionen med vår närvaro på ifkklagshamn.com, samt på sociala medier såsom Instagram (@ifk.klagshamn.herr) och Twitter (@Herrifk), är att förmedla de senaste nyheterna kring laget, matcher och resultat.

 

Vi välkomnar gästande lag, domare och publik till "Sveriges vackraste idrottsplats", Klagshamns IP!

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

Inför Bunkeflo FF - IFK Klagshamn
2022-05-17 12:00

Matcherna duggar tätt för våra gulblåa hjältar, då det redan är dags för match. IFK Klagshamn gör den korta resan norrut, endast en handfull kilometrar, för att spela ett riktigt lokalderby – match mot Bunkeflo FF. En chans för IFK att revanschera sig från lördagens förlust, och igen komma tillbaka i vinnarspåret. BFF är nykomlingar i årets serie, och har startat säsongen med två vinster och fyra förluster. Utifrån ett formperspektiv så ser det en smula dystert ut, då hemmalaget radat upp förlusterna på sistone. I senaste matchen mot Kulladals FF skrevs förlustsiffrorna till klara 0-6. Samtidigt, vi vet av erfarenhet att serien är tuff, och ingenting ges gratis, så IFK måste vara 100 % påkopplade ikväll. Avspark på Brovallen i Bunkeflo kl 19. Vi ses där!

Referat: IFK Klagshamn - FC Bellevue
IFK Klagshamn - FC Bellevue, 1-2 (0-1)
2022-05-16 08:17
Dagens IFK-are Viktor Andersson i kamp med Bellevuespelare.

Ett soligt och småblåsigt Klagshamns IP var de yttre förutsättningarna när gästerna från FC Bellevue var på besök på IP under lördagseftermiddagen. Det fanns inte mycket att klaga på, när vi efter månader ”i exil", igen kunde spela på vår riktiga hemmaplan. Dagens motståndare, Bellevue, har på de senaste bjudit på tuffa matcher, och helgens match var inget undantag. Bortalaget satte hög press och stressade de gulblå under matchens första kvart, vilket satte en del käppar i Klagshamnshjulet. Bortalaget kändes hetare, mer på hugget och vann lite för många dueller utifrån ett Klagshamnsperspektiv. Den första kallduschen kom efter knappa kvarten. Bra frisparksläge utanför IFKs straffområde förvaltades väl av FCB då man kunde trycka in 0-1 med kraft, via stolpen. Underläget verkade i alla fall en smula väcka hemmalaget, som sakta arbetade sig in i matchen med några halvchanser. Närmast en kvittering under första halvlek kom efter hörna och ribbträff. Andra halvlek igång och IFK kom ut med bra energi. Redan efter ett par minuter hade Oskar Melldén ett skott i ribbans underkant, och IFK var det bollförande laget. Utdelning skulle komma, och i matchens sextionde minut höll sig kapten Viktor Andersson framme och satte kvitteringen disciplinerat efter slarv i FCB försvaret. Nu skulle det väl ändå gå IFKs väg? Nej, det skulle det inte. Marko tvingades till kvalificerad räddning på friläge, innan FC Bellevue kunde smälla in 1-2 på ett mycket vackert distansskott upp mot Markos vänstra kryss. Kalldusch nummer två för dagen. IFK tryckte på vad man kunde sista kvarten för att nå kvittering, men det skulle inte vara Klagshamns dag. Seriesäsongens första förlust var ett faktum. Bara att komma igen och blicka framåt redan till tisdag då IFK gör den korta resan nästgårds till Bunkeflo FF. Dags att komma tillbaka till vinnarspåret igen. Lördagens IFK-målskytt: Viktor Andersson.

Inför IFK Klagshamn - FC Bellevue
2022-05-13 20:57

Äntligen dags för årets första “riktiga” hemmamatch på Klagshamn IP! Det känns som en hel evighet sedan vi spelade match på ”Sveriges Vackraste Idrottsplats”. På lördagen tar IFK Klagshamn emot FC Bellevue, en toppmatch i sydväst fyran, där lagen huserar på en andra respektive tredjeplats i tabellen. Bortalaget kommer till match med tre raka segrar i bagaget, och lagets enda förlust så här långt kom mot serieledande FC Trelleborg. Att det kommer bli en tuff kamp för våra gulblåa hjältar är det inget tvivel om. Samtidigt, IFK bör komma till match otroligt taggade för att ”ta revansch” för förlusten under förra säsongens avslutning, där FCB verkligen var en del i IFKs grusade planer om avancemang, efter klara 1-4 på Pilbäcks IP. Vi ses på IP, avspark kl. 13!

Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 17/5 19:00
3 - 3  
Lör 14/5 13:00
1 - 2  
Lör 7/5 15:00
1 - 3  
Fre 29/4 19:00
3 - 0  
Fre 22/4 19:00
4 - 0  
Lör 16/4 14:00
0 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer