Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

IFK Klagshamn har en stor bordtennisverksamhet med spelare från nybörjarnivå upp till division 3-spelare. Här hittar du engagerade tränare och en stimulerande atmosfär.  Spelarna är uppdelade i grupperna ungdom 1, 2, 3, motion och senior. Gå till rätt flik för att hitta träningstider för varje grupp. Vi har träning och seriespel i Klagshamns Sporthall på Kamratvägen 1. 

 

Under hösten 2023 tar vi in nya barn i gruppen Ungdom 3. Mer information finns under Ungdom 3. 

 

För vuxna motionärer finns det en motionsgrupp som tränar på måndagar kl. 20-22. 

Om du eller ditt barn vill anmäla sig till nybörjare eller motionsgruppen kan man anmäla sig på följande länk: IFK Klagshamn

 

Om du redan har spelat bordtennis och är intresserad av att börja spela i IFK Klagshamn i grupperna 1, 2 eller senior så ska du först kontakta Helen Boberg på mail: helenboberg@hotmail.com
2023-08-14 16:05

Ungdom 3 är gruppen för våra yngsta spelare. Under hösten 2023 finns det plats i gruppen för fler spelare födda 2014-2017.

Träningen bedrivs av erfarna ledare. I Ungdom 3 har vi en lekfull inställning till pingisen där vi försöker lära oss de grundläggande teknikerna och bekanta oss med bollen under lekfulla former.  

Vi tränar på måndagar kl. 18.30-20.00 i Klagshamns Sporthall, Kamratvägen 1. Höstens första träningstillfälle är måndagen den 14 augusti.

Man ansöker om medlemskap här: Klagshamn eller tar kontakt med kansliet.

Det finns möjlighet att prova några gånger och det finns även möjlighet att låna rack de första gångerna.

 

Vänligen Ledarna 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 25/03 13:23 
Hem, 06/03 19:00 
Hem, 26/01 09:59 
 
Våra sponsorer