Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

NYA TÄVLINGAR I MAJ!
2024-04-07 20:19

Hej pingisvänner, 

 

Nu har nya tävlingar kommit ut. Vi har haft några som varit ute och tävlat och det har verkligen varit kul att se alla utvecklats och sätter sina nya färdigheter på prov. Tävlingar finns båda nivåindelat samt åldersindelat Ni som inte varit ute och tävlat, prata gärna med oss tränare Peter, Kristian eller Sara så kan vi berätta mer hur det går till och vad skillnaden kan vara. 

 

Vi har lagt ut 3 tävlingar och Trelleborg och Rekord Open är nog de tävlingar som är bäst för de allra nyaste i tävlingssammanhang. Dessa tävlingar är poolspel som garanterar ett visst antal matcher där alla möter alla och man möter spelare som är i samma nivå. Är man helt ny så kommer man möta spelare som är helt nya.

 

Annars är klasserna P/F 9, P/F10, P/F11 de åldersklasser man anmäler sitt barn till om man vill spela med andra i samma ålder (9 = född 2014, 10 = född 2013, 11 = född 2012)

 

Kommande tävlingar som går att anmäla sig till, fyll på denna länk Bordtennistävlingar VT 2024 (U3) - Google Dokument:

 

V.

Datum

Namn tävling

Status

Info

18

4 maj

Trelleborgspelen

Öppen

Inbjudan

Sista anmälningsdatum: 20 april

19

11-12 maj

Actionspelen i Skurup

Öppen

Inbjudan

Sista anmälningsdatum: 20 april

20

18 maj

Rekord Open i Helsingborg

Öppen

Inbjudan

Sista anmälningsdatum: 8 maj

 

Som sagt, är det några oklarheter så bara hör av er...

 

Mvh

Peter

 
Våra sponsorer