Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Inbjudan öppen för Klubbmästerskapen 2:a Mars
2024-02-07 23:32

Hej, 

 

Nu har vi öppnat inbjudan till klubbmästerskapen (KM) i Klagshamn. Vi spelar i vår egen sporthall. Och vi kommer ha åldersklasser. Relevanta för oss i denna grupp är P9, F11/P11, P13. Vi tävlar i vår egen åldersklass och är man 10 år och pojke så tävlar man exempelvis i P11. Undantaget är att tjejerna kan deltaga i både pojk och flickklass då vi har litet underlag för flickorna. 

 

Barnen kan dessutom deltaga i en Jippoklass som blev en höjdare förra året. I jippoklassen kan man möta vem som helst, sen kommer lite överraskningar så att det blir jämnt, exempelvis kan någon få spela med en banan (ja ni läste rätt) och/eller med ett handikapp alltför att det ska bli tight och rolig match. I denna klass kan även syskon deltaga.

 

I föräldrarklassen kan både mamma och pappa ställa upp.

 

Vi börjar direkt på morgonen och KM kommer avslutas sent på eftermiddagen. Det kommer finnas servering och alla barn kommer att få pris.

 

Vi ser fram emot att så många som möjligt kommer och att vi får en kul dag tillsammans!

 

Anmäl er senast 26 februari på denna länk: Bordtennistävlingar VT 2024 (U3) - Google Dokument

 

Kostnad: 50kr per deltagare som går oavkortat till bordtennissektionen (bla för att finansiera priser).

 

Väl mött!

 

/Tränarna

 
Våra sponsorer