Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Varmt välkomna till en ny och spännande innebandysäsong i Knatteligan!
2023-08-23 16:00

Vi hade en fantastisk vårsäsong där vi nästan fördubblade truppen. Nu startar vi upp säsongen 2023/2024 med första träningen den 27 augusti kl. 09.00 – 10.15 i Klagshamns sporthall.

 

Vi välkomnar nya och gamla spelare!

 

Knatteligan är både för flickor och pojkar födda 2013-2015. Har ni barn som är yngre, så kontakta gärna kansliet eller någon av oss ledare. Årets "Innebandyskola", för nybörjare och yngre, kommer att starta något senare under september månad.

 

Vi leker och har roligt med innebandyn i centrum. Som vanligt har vi tre tillfällen att prova på innan man bestämmer om man vill fortsätta. Denna säsong tränar vi både onsdagar och söndagar, för dem som kan och vill;-)

 

Föranmälan och registrering görs till kansliet (kansliet@ifkklagshamn.com) eller via vår hemsida www.ifkklagshamn.com

 

Bra att veta

Barnen behöver ha på sig lämpliga träningskläder (shorts och t-shirt), vanliga gymnastikskor, vattenflaska, och ett gott humör! Innebandyklubbor och -glasögon finns det att låna.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Välkommen till IFK Klagshamn, en ideell verksamhet

 

IFK Klagshamns verksamhet vilar helt på ideella krafter. Föräldrar som har sina barn i klubben förväntas också hjälpa till. Kansliet och ledare med erfarenhet kommer att finnas för hjälp och stöttning i uppstarten. Därefter kommer det vara föräldragruppen som håller i laget. Man behöver inte ha någon erfarenhet av idrott sedan tidigare, utan all support som behövs, finns att få.

 

För mer information, kontakta oss på kansliet@ifkklagshamn.com

 
 
Våra sponsorer