Beställ IFK-Klagshamns kläder - HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - KSF Kosova
2022-09-18 10:24

KSF Kosova kommer på besök till Klagshamns IP idag. Ett lag som ofta bjuder på hårt motstånd för våra gulblåa hjältar. Vårens match på Rosengård var allt annat en trevlig för IFK Klagshamn. En mängd målchanser missades för IFK, och det var med nöd och näppe som man fick med sig en poäng med hem till Klagshamn. I dagens match står mycket på spel, hemmalaget går för topplacering och en trea idag kommer att vara otroligt viktig. För Kosova kommer poäng att i princip säkra laget för kval, och seger kommer att göra detsamma en ”done deal”. Med andra ord, vi kan räkna med att det kommer att bli en rejäl fight över hela banan i nittio minuter, var så säkra. Kom och heja fram IFK! Avspark kl. 13.

Huvudtränare Pode om matchen och förutsättningar.

 

- Tre matcher kvar och ytterligare en ”final”. Vi möter ett lag med mycket att spela för, samtidigt så är det ofta tuffa matcher mot Kosova. Vi måste vara 100 % påkopplade idag. Vi är samtidigt i bra form och ser fram emot att göra en riktigt bra prestation.

 

Truppen:

 

Marko Lukić

Johannes Wetterberg

Viktor Andersson

Luka Jovovic

Filip Thomsen

Simon Thoresson

Henrik Ahlberg

Jonathan Reuben

Nichlas Schön

Jesper Bengtsson

Oskar Mellden

Tim Larsen

Emil Linde

Gustav Nordström

Tobias Olsson

Martin Flou

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer