Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför Husie IF - IFK Klagshamn
2022-09-10 08:55

IFK Klagshamn gör idag resan in till Malmö och match på Husiegård där Husie IF står för motståndet. HIF har haft en tung säsong med endast två inspelade poäng, och är redan nu ”klara” för spel i division fem nästa år. Våra gulblåa hjältar däremot har fullt fokus på toppstriden i tabellen, och kommer till match med stort självförtroende efter derbyvinsten mot Bunkeflo FF förra helgen. Dagens lag har någon liten förändring sedan sist, med IFK-truppen är bred med kvalitet på samtliga positioner. VI ser fram emot en bra match! Avspark kl. 13!

Assisterande tränare David om matchen och förutsättningar:

 

- Vi möter ett lag som har haft en jobbig säsong och inget att spela för, men vi är full fokuserade på att göra en riktigt bra prestation. Man får ingenting gratis. Så aggressivitet, noggrannhet och att värdera situationerna som uppstår på plan blir viktiga aspekter idag.

 

Truppen:

 

Marko Lukić

Johannes Wetterberg

Viktor Andersson

Tim Larsen

Filip Thomsen

Gustav Nordström

Henrik Ahlberg

Ratan Hallgrimsson

Kim Johansson

Nichlas Schön

Jesper Bengtsson

Viktor Emil Hansen

Viktor Råstedt

Tobias Olsson

Marcus Pode

Oskar Melldén

 

Väll mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer