Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför BK Flagg - IFK Klagshamn
2022-06-11 07:55

IFK Klagshamn beger sig idag till Dalhems IP för match mot BK Flagg. Ett hemmalag som under säsongen blandat och gett, och därmed också naturligt huserar i mitten av tabellen. Våra gulblåa hjältar kommer till match med råg i ryggen och ett gott självförtroende efter den starka insatsen mot FC Trelleborg sist. Med IFK ögon så får vi hoppas på att grabbarna inte tar något för givet, matchen förra veckan hjälper inte idag. Och som extra tändvätska bör IFK vilja ha revansch för sista matchen förra säsongen då BK Flagg, genom att norpa till sig ett oavgjort resultat, satte stopp for Klagshamns planer på avancemang. Avspark kl. 13

Pode om matchen och förutsättningar.

 

- Vi är självklart nöjda efter förra veckans vinst mot FCT, men den matchen är nu ”glömd” och vi har viktig kamp mot BK Flagg på schemat. En tuff uppgift, som kommer kräva en riktigt bra prestation.

 

Truppen:

 

Marko Lukić

Viktor Andersson

Luka Jovovic

Henrik Ahlberg

Tim Larsen

Martin Flou

Gustav Nordström

Jonathan Reuben

Nichlas Schön

Oskar Mellden

Jesper Bengtsson

Johannes Wetterberg

Tobias Olsson

Eliot Bankhead

Viktor Råstedt

Kacper Robaszynski

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer