Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför KSF Kosova - IFK Klagshamn
2022-05-27 11:29

Efter en lite lugnare vecka för IFK Klagshamn, gör man ikväll den korta resan norrut till Ellenborgs IP för match mot KSF Kosova. Med tanke på hur väderprognosen ser ut, kan vi nog räkna med skurar och blåst, men vi hoppas att detta inte ska påverka nämnvärt. Våra gulblåa hjältar får återigen göra någon småjustering i truppen, då (förhoppningsvis) lättare skador gör ett par spelare indisponibla till kvällens match. IFK vill självklart fortsätta i samma bana som sist, med bra intensitet, mycket löpningar och påkopplade från start. Samtidigt, man möter ett Kosova som kämpar på den under halvan av tabellen och kommer att sälja sig dyrt. Detta tillsammans med det faktum att hemmalaget tog en fin trepoängare bort mot Kulladal i senaste omgången gör kvällens match till en riktig utmaning för IFK Klagshamn. Avspark sker kl. 19. Vi ses där!

Målvaktstränare Muncken om matchen och förutsättningar:

 

Våra matchen mot Kosova är ofta en utmaning mot ett spelskickligt lag med mycket kvalité. Kvällens match lär inte bli något undantag. Vi kommer till match med bra självförtroende i gruppen, efter vår seger sist mot Husie. Dock, ny match ikväll, och vi kommer inte att få någonting gratis ikväll.

 

Truppen:

 

Marko Lukić

Johannes Wetterberg

Viktor Andersson

Henrik Ahlberg

Tim Larsen

Emil Linde

Gustav Nordström

Jonathan Reuben

Nichlas Schön

Kacper Robaszynski

Luka Jovovic

Viktor Råstedt

Elliott Levin

Martin Flou

Albin Svensson Sahlén

Mohammed Elsayed

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer