ÅSHÖJDEN CUP 2022 - ANMÄLAN ÖPPEN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - FC Bellevue
2022-05-13 20:57

Äntligen dags för årets första “riktiga” hemmamatch på Klagshamn IP! Det känns som en hel evighet sedan vi spelade match på ”Sveriges Vackraste Idrottsplats”. På lördagen tar IFK Klagshamn emot FC Bellevue, en toppmatch i sydväst fyran, där lagen huserar på en andra respektive tredjeplats i tabellen. Bortalaget kommer till match med tre raka segrar i bagaget, och lagets enda förlust så här långt kom mot serieledande FC Trelleborg. Att det kommer bli en tuff kamp för våra gulblåa hjältar är det inget tvivel om. Samtidigt, IFK bör komma till match otroligt taggade för att ”ta revansch” för förlusten under förra säsongens avslutning, där FCB verkligen var en del i IFKs grusade planer om avancemang, efter klara 1-4 på Pilbäcks IP. Vi ses på IP, avspark kl. 13!

Huvudtränare Pode om matchen och förutsättningar:

 

- Äntligen dags för en riktig hemmapremiär i Klagshamn. Kommer bli en tuff match mot ett bra Bellevue. Vi ser fram emot härligt väder, bra plan, bra fotboll och doften av grillad korv!

 

Truppen:

 

Marko Lukić

Johannes Wetterberg

Luka Jovovic

Henrik Ahlberg

Elliott Levin

Tobias Olsson

Viktor Andersson

Simon Thoresson

Nichlas Schön

Oskar Melldén

Jesper Bengtsson

Tim Larsen

Jonathan Reuben

Emil Linde

Gustav Nordström

Kacper Robaszynski

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer