ÅSHÖJDEN CUP 2022 - ANMÄLAN ÖPPEN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför Södra Sandby IF - IFK Klagshamn
2022-05-07 09:39

Våra gulblåa hjältar gör idag en av de ”längsta” resorna för året till dagens bortamatch mot Södra Sandby IF. Lördagens motståndare har startat säsongen relativt svagt, med endast en inspelad poäng på kontot. Man kan inte annat än tänka att detta är en missräkning, då Södra Sandby som förra säsongen länge var med i toppstriden i nordväst fyran. IFK Klagshamn kommer till match med solid trupp och bra känsla i gruppen. Förra veckans toppmatch och seger mot Staffanstorp var ett kvitto på att man är på rätt väg, men samtidigt är det viktigt att inte sväva iväg. Södra Sandby kommer att bli en tuff match och kommer att kämpa i nittio plus! Avspark kl. 15

Assisterande tränare David om matchen och förutsättningar:

 

- Sedan i måndags har vi gått ut på gräs vilket har varit fantastiskt. Vi har förberett oss på bästa sätt för en tuff match mot ett lag som kommer att fightas. Truppen är fokuserad och vi hoppas på att kunna jobba vidare på den redan inslagna vägen.

 

Truppen:

 

Marko Lukić

Johannes Wetterberg

Luka Jovovic

Henrik Ahlberg

Simon Thoresson

Tobias Olsson

Viktor Andersson

Jonathan Reuben

Nichlas Schön

Oskar Melldén

Jesper Bengtsson

Tim Larsen

Elliott Levin

Emil Linde

Martin Flou

Kacper Robaszynski

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer