Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - Staffanstorp United FC
2022-04-29 08:14

Det vankas toppmatch! IFK Klagshamn tar emot Staffanstorp United FC - återigen -  hemmamatch på Pilbäcks konstgräs, då Klagshamns IP inte riktigt är klart till match. Två lag som startat säsong med vardera tre vinster och full pott. Det må så vara att IFKs segerrad ser en smula mer imponerande ut, men gästerna från Staffanstorp är på pappret ett väldigt starkt lag. Detta visade sig inte minst i förra säsongens två matcher mot SUFC, där speciellt utskåpningen på Staffansvallen med klara 5-0 till hemmalaget var en riktig käftsmäll för de gulblå. IFK Klagshamn måste verkligen vara på tårna, inte ge något gratis, och definitivt vara beredda på att möta ett rutinerat innermittfält i form av Robin Fors och Niklas Olsson. Samtidigt, IFK förfogar över seriens så här långt mest giftiga anfallspar – firma Jesper Bengtsson och Oskar Melldén. Två forwards som tillsammans har producerat nio mål på tre matcher. Imponerande! Så, ta med familj och vänner till Tygelsjö och Pilbäcks IP – matchen startar kl. 19!

Målvaktstränare Muncken om matchen och förutsättningar:

 

- Tidig ”seriefinal” mot ett lag som definitivt kommer att slåss om topplaceringarna under säsongen. Det kommer vara otroligt viktigt att vi höjer oss ett snäpp eller två, jämfört med våra inledande matcher. Samtidigt, veckan har varit bra med högt tempo på träning, och grabbarna är redo för göra en riktigt bra prestation.

 

Truppen:

 

Marko Lukić

Johannes Wetterberg

Luka Jovovic

Henrik Ahlberg

Simon Thoresson

Tobias Olsson

Viktor Andersson

Jonathan Reuben

Nichlas Schön

Jesper Bengtsson

Oskar Mellden

Emil Linde

Elliott Levin

Albin Svensson Sahlén

Gustav Nordström

Kacper Robaszynski

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer