Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - Dalby GIF
2022-04-22 08:54

Årets första fredagsmatch står på tur när IFK Klagshamn tar emot Dalby GIF på Pilbäcks konstgräs. Två lag med var sin start serien – IFK Klagshamn är tidiga serieledare med sex poäng och noll insläppta mål, medans dagens gäster har bara lyckats knipa en poäng, och dessutom släppt in en hel del mål. Igen är det en stark matchtrupp från IFK Klagshamn som ska göra jobbet, och firma Bengtsson / Melldén är klara att leverera baljor framåt. Samtidigt är det ett Dalby GIF som vad vi kan förstå, får tillbaka lite spelare från skador och sjukdomar, så att räkna med allt annat en an tuff match är inte att tänka på för våra gulblåa hjältar. Vi ses på Pilbäcks IP, avspark kl. 19!

Assisterande tränare David om matchen och förutsättningar.

 

- VI har ett stort självförtroende i truppen, och vi är väl förberedda för dagens match. Två segrar på två matcher är självklart precis den start vi har jobbat emot, men det finns definitivt mer att önska i vårt spel som helhet. Vi hoppas kunna ta ytterligare kliv ikväll.

 

Truppen:

 

Marko Lukić

Johannes Wetterberg

Luka Jovovic

Henrik Ahlberg

Simon Thoresson

Viktor Andersson

Martin Flou

Jonathan Reuben

Nichlas Schön

Jesper Bengtsson

Oskar Mellden

Elliott Levin

Emil Linde

Gustav Nordström

Viktor Råstedt

Kacper Robaszynski

 

Väl mött

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer