Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Presentation av nyförvärv - Luka Jovovic
2022-02-11 14:20

Ännu en spelare har valt att ansluta till IFK Klagshamn - Luka Jovovic. Den redan solida defensiven förstärks ytterligare ett par snäpp, efter att Luka nu ansluter efter ett par säsnger i FC Bellevue. Med meriter från klubbar såsom IFK Malmö och LB07 så tillför Luka rutin från en lite högre nivå. Vi är väldigt glada att kunna välkomna Luka till Klagshamn, och ser fram emot att följa honom under säsongen!

Ett par snabba frågor och svar med nyförvärvet.

 

Varför valde du att skriva på för IFK Klagshamn till säsongen 2022?

 

- Hållit koll på laget en längre tid och haft en dialog med Pode och David under en period. Visionen och målet för säsongen har varit väldigt tydligt, vilket är avgörande för mig. Finns även en väldigt bra stämning i laget och jag kände att jag passade in ganska så omgående. 

 

Berätta lite om din fotbollskarriär så här långt?

 

- Spelat i lite olika klubbar i Malmö under de senaste åren. Spelade under en period i IFK Malmö för att senare gå till LB07 där jag var med från div 4 till div 2. Sen har jag även varit med på Bellevues resa från 5an till 4an och även vunnit MM med Bellevue. 

 

Vad är dina styrkor som fotbollsspelare?

 

- Snabb och stark spelare som är bekväm med bollen. Är två meter lång vilket innebär att jag blir bra på huvudet per automatik. Leder laget bakifrån och snackar mycket på plan. 

 

Hur ser det ut för dig utanför fotbollen?

 

- Jobbar som IT-rekryterare utanför fotbollen. Har nyligen köpt hus, vilket innebär att all ledig tid spenderas där.

 

Målsättning 2022 för dig som spelare och IFK som lag?

 

- Att vinna 4an!

 

Assisterande tränare David om Luka:

 

 - Luka är inte bara en stor stark försvarare, utan besitter också en grym blick för spelet, samt bra teknik. Med Luka i backlinjen får vi en ledargestalt som kommer sätta sitt avtryck i varje match. Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Luka till IFK Klagshamn.

 

Vi välkomnar Luka till IFK Klagshamn!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer