Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

IFK Klagshamn
9 - 0
Limhamns FF
IFK Klagshamn9 - 0Limhamns FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 oktober, 13:00
Plats:Pilbäcks IP, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130142034
Samling:12:00
IFK Klagshamn - Limhamns FF, 9-0 (4-0)
2021-10-25 20:12
Oskar Melldén håller undan LFF försvarare i lördags.

Så var krigarna från Klagshamn tillbaka i vinnarspåret igen! Vad som på förhand tippades bli en tuff match för IFK, blev en riktig urladdning mot ett Limhamns FF, som mer och mer ser ut som ett lag som får ta steget ner i division fem. Knappt hade matchen startats, innan Klagshamn kunde rulla in sitt första mål för dagen. Limhamns FF hade egentligen inget att sätta emot, man kunde snabbt konstatera att det var klasskillnad mellan de två lagen. Pausvila och 4-0 till hemmalaget, med Jonathan Reuben som hattrick-makare under första fyrtiofem. Under pausvilan så var fullt fokus på att inte slå av på takten, utan att trumma på med samma energi och intensitet. Och som man gjorde det! Bollarna rullade in med jämna mellanrum, och det skulle inte sluta förrän vi hade förkrossande 9-0 på resultattavlan. Och då brände IFK ändå ett antal chanser. En stolt krigande LFF-målvakt gjorde några bra räddningar, ska samtidigt nämnas, samt att LFF åkte på en solklar utvisning i andra halvlekens startskede. Sammanfattningsvis, en riktigt bra dag på jobbet, en målskillnad som fick sig en rejäl skjuts framåt, och tre pinnar på kontot – mycket mer kan man inte önska. Ny match på fredag då Vellinge FF står för motståndet – återigen full fokus! Dagens IFK-målskyttar: Jonathan Reuben 3, Viktor Andersson, Filip Prijovic, Viktor Råstedt, Simon Thoresson, Kacper Robaszynski, Adam Eskilsson.

Huvudtränare Pode svar på våra frågor.

 

Hur har veckan varit upp till lördagens match, och hur ser du på den urladdning vi gör mot Limhamn?

 

- Veckan har varit bra. Vi har en bra intensitet och hög närvaro. Limhamn är ett bra lag som befinner sig i en jobbig situation. När vi då gör några tidiga mål så är det lätt att det rinner på. Men dem är bättre än resultatet visar såklart.

 

Fyra noll i paus – matchen var väl avgjord redan då?

 

- Allt kan hända om man sjunker i fokus. Tycker vi lyckas behålla koncentrationen i stora delar av matchen, förutom en liten dipp efter deras röda kort.

 

Klasskillnad är väl det man kan konstatera – kunde blivit ett par baljor till, eller hur?

 

- Ja, det hade det, men det är svårt att hålla uppe spelet och tempot i sådana här matcher, men överlag tycker jag vi lyckas bra med det.

 

Dagens IFK-are – vem går den utmärkelsen till?

 

- Jonathan ”Jonny” Reuben får jag nog säga, som gör tre mål i sin nygamla position som anfallare.

 

Ny match på fredag, denna gång mot nästjumbon Vellinge FF– dina tankar där?

 

- Att vi måste ladda om i veckan och vara ödmjuka inför den matchen. Vellinge är ett lag som har mycket att spela för så dem kommer sälja sig dyrt så det gäller vi är på tårna på fredag.

 

VI tackar Limhamns FF för matchen och önskar dom lycka till resten av säsongen. Nästa match mot Vellinge FF, borta, fredag kväll kl. 19.

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

#trepunti


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/3 13:00
1 - 0  
Fre 8/3 19:00
1 - 3  
Lör 2/3 13:00
2 - 3  
Lör 17/2 14:30
1 - 5  
Lör 3/2 13:00
2 - 3  
Lör 7/10 13:00
2 - 7  
 
 
Våra sponsorer