Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför BK Höllviken - IFK Klagshamn
2021-10-16 08:56

Två topplag, två poäng som skiljer, en seriefinal. Mycket står på spel för både BK Höllviken och IFK Klagshamn i dagens drabbning i sydväst fyran. Med sju raka segrar i bagaget så är det ett IFK som kommer till IP i Höllviken med ett starkt självförtroende. Samtidigt, hemmalaget BK är ett mycket bra lag, med spetskvalitéer i sin offensiv som krigarna från Klagshamn måste se upp med. För dagen mönstrar Klagshamn en stark trupp, och får även tillbaka lagkapten Viktor Andersson i startelvan, efter avstängning i förra matchen mot Kosova. Nu ser vi alla fram emot en riktigt bra match! Avspark kl. 13!

Assisterande tränare David om matchen och förutsättningar:

 

- Ja, vad ska man säga, en otroligt inspirerande match vi har framför oss - en seriefinal med seriens två bästa lag! VI har haft en bra vecka av förberedelse, och vi ser fram emot uppgiften. Vi kommer gå ut och ge allt vi har under nittio plus tillägg!

 

Truppen:

 

Daniel Alm

Johannes Wetterberg

Filip Prijovic

Viktor Andersson

Anton From

Simon Thoresson

Martin Flou

Jonathan Reuben

Nichlas Schön

Jesper Bengtsson

Oskar Mellden

Anton Jongmans

Erik Persson

Elliott Levin

Viktor Råstedt

Kacper Robaszynski

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer