Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - Vellinge FF
2021-09-03 20:51

Lördagen den 4e september firar IFK Klagshamn 100 år, och vad vore inte bättre än att fira dagen med tre poäng mot Vellinge FF som kommer på besök? Just det, inget. Redan kl. 12 är det avspark, där hemmalaget ser fram emot att få chansen att göra igen det man gjorde bra mot Limhamn förra veckan, samt ytterligare skruva en smula på kvalitén i de avgörande momenten. Vellinge FF, har precis som förra säsongen, startade serien svagt, för att efter en handfull matcher komma in i rytmen och ta poäng. Deras två segrar för säsongen har kommit mot Kosova och Limhamn. Klagshamn vill säkerligen ta revansch för förlusten i sista omgången förra året, då detta poängtapp renderade i missat positivt kvalspel och ett abrupt slut på säsongen. Kom ner och fira IFK på IP, samt heja fram våra gulblåa hjältar!

Assisterande tränare David om matchen och förutsättningar:

 

- Igen, vi har haft en riktigt bra träningsvecka med bra intensitet och kvalité. Vi får även tillbaka Viktor Andersson och Oskar Melldén efter avstängning, respektive skada, vilket spetsar till vår trupp. Vi ser fram emot en tuff match mot ett hårt krigande Vellinge FF – vi kommer inte att få något gratis!

 

Truppen:

 

Eliot Bankhead

Elliott Levin

Filip Prijovic

Viktor Andersson

Anton From

Viktor Råstedt

Sebastian Lundin

Erik Persson

Nichlas Schön

Kacper Robaszynski

Jesper Bengtsson

Johannes Wetterberg

Jonathan Reuben

Simon Thoresson

Martin Flou

Oskar Mellden

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer