Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

IFK Klagshamn
1 - 1
BK Höllviken
IFK Klagshamn1 - 1BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 augusti, 13:00
Plats:Klagshamns IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142094
Samling:12:00
IFK Klagshamn - BK Höllviken, 1-1 (1-0)
2021-08-23 21:19
Daniel Alm fredar sitt mål på hörna.

Klagshamns IP bjöd på stålande sol och riktigt bra förutsättningar när hemmalaget IFK tog emot serieledande BK Höllviken under lördagen. Igen, viktiga poäng stod på spel för de båda lagen, BK med möjligheten att verkligen befästa sin topposition, och Klagshamn med möjligheten att knappa in. Dock skulle matchen inte vara mer än 20 minuter gammal innan IFK hade tvingats till två tunga byten på Johannes Wetterberg, samt Oskar Melldén. Trots en aggressiv press från bortalaget, som IFK i perioder hade svårt att bemästra, gick hemmalaget till pausvila med ledning 1-0. Snacket i halvtid fokuserades på att höja kvalitén, samt vara noga med detaljer vi tränat på under veckan. Med istället för utökad ledning i andra, flyttade BK Höllviken fram sina positioner och kvitterade i mitten av halvleken. IFK fick även möjlighet att spela sista kvarten med en man mer, då gästerna fick sin vänsterback utvisad efter två mindre begåvade aktioner. Dock inga fler hemmamål, då skärpan sakandes att skapa de där riktigt heta målchanserna. Oavgjort resultat, och en pinne till vardera läger, var nog en besvikelse för båda lagen. Dagens IFK-målskytt: Jonathan Reuben.

Assisterande tränare David svarar på våra frågor.

 

Serieledaren hemma och vi får med oss en pinne – vad är känslan och tankarna efter det?

 

- Känslan efter är besvikelse. Både för att vi verkligen trodde på tre poäng men framförallt att vi inte kom upp i nivå, vilket gjorde att vi inte gav oss själva chansen ordentligt.

 

Skador på Johannes och Oskar inom 20 minuter i första, hur hanterade vi det som lag?

 

- Killarna löste det bra, men så klart att det påverkade oss. Kändes som att vi tappade rytmen lite, vilket inte är konstigt när två viktiga spelar får gå av så tidigt. 

 

Hemmaledning med 1-0 i paus, hur gick snacket i omklädningsrummet?

 

- Det var en del frustration från oss alla i laget trotts ledning. Vi kände att vi inte var i närheten av att spela så bra som vi kan. Så snacket handlade om hur vi skulle lyfta oss. 

 

Vad tar vi med oss på pluskontot från matchen, samt vad behöver vi gnugga vidare på för att komma upp i nivå?

 

- Vår defensiv är stark vilket känns tryggt att luta sig mot, trotts bra spel av Höllviken så kändes det sällan riktigt farligt. Vi måste gnugga vidare på våra omställningar denna vecka, vi är bra där men borde vara ännu bättre. 

 

Vilken IFK-are bör nämnas lite extra efter matchen?

 

- Blev inte en sådan typ av match där det är lätt att plocka ut någon enskild individ, men ska jag nämna någon så säger jag Daniel Alm. Hans lugn och trygghet hjälpte oss idag. 

 

Vi önskar BK Höllviken fortsatt lycka till i serien. Nästa match, Limhamns FF borta på fredag 27/8 kl. 19

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer