Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Presentation av spelare - Elliott Levin
2021-08-19 13:54
Elliott Levin

Dags för nya spelarpresentationer! Denna gång väljer vi att lyfta fram en av säsongens riktiga utropstecken, Elliott Levin. Den vänsterfotade backen - bördig från Klagshamn, har under våren tagit stora kliv, från juniorfotbollen i U19, till att verkligen etablera sig på seniornivå i IFK. Under vårsäsongen har Elliott levererat stabila insatser i defensiven, och samtidigt kryddat det hela med ett par mål framåt.

Vad är dina tankar kring säsongen 2021 för IFK som lag, och för dig individuellt?

 

- En stark, men också inspirerande start på säsongen med tanke på att jag äntligen är tillbaks i den gulblå tröjan! En säsong med flera tuffa matcher kvar och massvis med pinnar att ta med sig hem på vägen.

 

Berätta lite om dig själv och vad du gör när du inte spelar fotboll för IFK?

 

- Helt vanlig kille som går sista året på gymnasiet där jag tillbringar mestadels av min tid med vänner och plugg.

 

Niclas västerfort, Jeppas "flabb", eller Oskars matlagningsskills - om du mirakulöst plötsligt fick en av dessa förmågor, vilken hade du valt och varför?

 

- Har tyvärr inte fått ta del av Ogges matlagningsskills än, men Jeppas flabb är svårslaget trots allt hahaha. Sprider härlig glädje och energi i laget! 

 

Vilken spelare har imponerat mest på dig såhär långt under försäsong / säsong och varför?

 

- Många har imponerat mig väldigt mycket och har välkomnat mig på ett bra sätt in i truppen. Men ska jag nämna någon måste jag ge den till Johannes som under min tid i Klagshamn, ständigt snackat mig till rätta, gett mig tips etc. Framförallt under tiden vi spelade mittbackar tillsammans! 

 

Vad är ditt tips på var vi hamnar i tabellen efter 22 omgångar? Motivera!

 

- Precis som resten av killarna satsar vi högst och med det sagt är det division 3 som gäller nästa säsong. En harmonisk grupp med starka individuella egenskaper som kan komma väldigt långt tillsammans! 

 

Vi önskar Elliott lycka till under säsongen!

 

#forzaklagshamn

 


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer