IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - GIF Nike
2021-07-30 21:47

Sommaruppehållet är förbi, och våra gulblå hjältar är nu tillbaka ifrån välbehövlig semester. En veckas träning har genomförts och det är nu dags för säsongens andra träningsmatch, för att komma upp i tempo och matchkvalité inför den stundande höstsäsongen. IFK Klagshamn tar emot division tre laget GIF Nike för att förhoppningsvis få en bra genomkörare och värdemätare på status. Lommalaget Nike har haft en ganska stabil vårsäsong med lika delar vinster, oavgjorda och förluster med två av varje på de sex matcher man spelat. Värt att notera att de två förlusterna kommit mot topplagen LB07 och Lödde, medans poäng tagits mot solida lag som Bromölla och Veberöd. Med andra ord, GIF Nike är ett lag som på pappret bör ge IFK en tuff match. Avspark på IP kl 13, lördagen den 31e.

Huvudtränare Pode om matchen och förutsättningar:

 

- GIF Nike väntar i genrepet inför den mycket intressanta höstsäsongen som nu komma skall. Alltid skönt att möta lag från högre divisioner så vi får möjlighet att se vad vi går för. Ska bli intressant att se hur vi genomför de bitarna som vi jobbat med efter sommaren.

 

Truppen:

 

Johannes Wetterberg

Eliot Bankhead

Elliott Levin

Philip Allegra

Filip Prijovic

Oliver Mellberg

Simon Thoresson

Martin Flou

Nichlas Schön

Sebastian Lundin

Adam Eskilsson

Anton From

Daniel Alm

Viktor Råstedt

Marcus Pode

Tim Larsen

Albin Svensson Sahlén

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer