Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Kulladals FF
2 - 2
IFK Klagshamn
Kulladals FF2 - 2IFK Klagshamn

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 05 juli, 19:00
Plats:Kulladals IP A-Plan
Tävling:
Matchnummer: 130142048
Samling:18:00
Kulladals FF - IFK Klagshamn, 2-2 (1-1)
2021-07-06 20:12
IFK Klagshamn har just kvitterat till 2-2.

Under måndagskvällen, i ett jämnt flöde av duggregn, avhandlades Kulladals FF mot IFK Klagshamn. Skulle IFK kunna ta tre poäng och gå in i sommarledighet med toppkänning och råg i ryggen, eller skulle man inkassera sin andra förlust för säsongen? Svaret blev varken eller. De båda lagen delade på potten, efter att domaren blåst av matchen med 2-2 på resultattavlan. Ett resultat som vare sig KFF eller IFK kan vara särskilt nöjda med.  Kulladal som tappade ledningen två gånger om, samt ett IFK som verkligen hade behövt en ny trea för att studsa tillbaka från förlusten senast mot Staffanstorp United FC. Nu går våra gulblåa hjältar på sommarledighet ett par veckor, för att sedan återuppta träningen och se fram emot en spännande höstsäsong. Dagens IFK-målskyttar: Oskar Melldén, Simon Thoresson.

Målvaktstränare Muncken svarar på våra frågor.

 

Nytt Malmöderby – tankarna såhär dagen efter match?

 

- Helt ärligt – besviken. VI kommer inte upp i vad vi anser normal nivå, för andra matchen i rad. Det är frustrerande för killarna i laget, och oss i tränarstaben, när vi vet att vi kan så mycket bättre.

 

Oavgjort i paus, hur gick snacket?

 

- Behålla tålamodet och värdera situationerna bättre. Det fanns stora ytor, speciellt när vi vände spelet, som vi kunde utnyttja bättre. Pusha varandra och höja kommunikationen på plan ett par nivåer.

 

En poäng borta mot KFF – tankar på det?

 

- Igen, med all respekt för ett välorganiserat och hårt krigande KFF, vi är besvikna med resultatet. Vi har ambitioner att vara ett topplag, då måste vi kunna höja oss ett snäpp eller två. Efter uppehållet har vi Staffanstorp, Kosova och Höllviken, tre topplag. Vi måste verkligen komma tillbaka till vad vi kan för att kunna prestera i dessa tre tuffa matcherna.

 

Någon IFK-are som bör nämnas med beröm för insatsens igår?

 

- Viktor Råstedt gör sin första start för säsongen, och han gör en mycket bra match. Trots sin unga ålder så driver han på med tydligt snack, vilket höjer sina medspelare. Sen levererar ju Simon Thoresson alltid bra insatser. Fick dessutom fira sitt första mål i IFK-tröjan!

 

Sommaruppehåll – hur ser de närmsta veckorna ut för killarna?

 

- Det blir ledighet och träningsfritt någon vecka eller två. Därefter så drar vi igång med egenträning, för att sedan gå tillbaka i full träning så att vi är redo för ett intensiv höstsäsong.

 

Vi tackar Kulladals FF för matchen och önskar dom fortsatt lycka till i serien. Nästa hemmamatch mot Staffanstorp United FC, lördagen den 7e augusti kl 13.

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/3 13:00
1 - 0  
Fre 8/3 19:00
1 - 3  
Lör 2/3 13:00
2 - 3  
Lör 17/2 14:30
1 - 5  
Lör 3/2 13:00
2 - 3  
Lör 7/10 13:00
2 - 7  
 
 
Våra sponsorer