Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Presentation av spelare - Nichlas Schön
2021-06-24 15:16
Nichlas Schön

Nästa spelare  att presenteras är mannen, myten, menisken – Nichlas Schön! Efter en karriär med spel både i Sverige och utomlands, för klubbar såsom Trelleborgs FF, FC Rosengård och Wollongong Olympic FC, har den 29-årige mittfältaren nu hittat ”hem” till IFK Klagshamn. Att Nichlas förfogar över sydsveriges hårdast skjutande vänsterfot får väl anses som en av IFKs sämre bevarade hemligheter, samtidigt bidrar han också med ovärderlig rutin och hårt jobb för de gulblå. I Nichlas har vi en poängspelare av rang och en vinnarskalle som få!

Vad är dina tankar kring säsongen 2021 för IFK som lag, och för dig individuellt?

 

- Jag tycker vi har ett väldigt spännande lag och en fotbollskompetens som både är väldigt bredd och spetsig i truppen. Vi har alla tänkbara förutsättningar att gå hela vägen och där är inget i mig som inte tror att vi kommer göra det om vi är påkopplade säsongen igenom. Har blivit en gubbe i sammanhanget så jag bidrar med stor portion rutin och en del poäng när skorna är rätt snörade.

 

Berätta lite om dig själv och vad du gör när du inte spelar fotboll för IFK?

 

- Jag studerar och inom en snar framtid är tanken att söka mig till Polisen.

 

Martins "motläggsförmågor", Jeppas "flabb", eller Oskars matlagningsskills - om du mirakulöst plötsligt fick en av dessa förmågor, vilken hade du valt och varför?

 

- Har försökt att lära mig av Ogge…men efter att han berättade om sina överkokta snabbmakaroner så stängde jag den dörren. Världen har bara plats för en Jeppa.. Flous motläggsförmågor är magiska, dem tar jag alla dagar i veckan, gärna hans lungor också, mina är på dekis.

 

Vilken spelare har imponerat mest på dig såhär långt under försäsong / säsong och varför?

 

- Svårt att bara välja en. Som jag skrev innan har vi en stor bredd i truppen med mycket kunskaper. Tycker Elliot L har gjort det fantastisk sedan han blev en a-lagspelare. Men ska jag välja en så lägger jag mitt val på Ogge. Från en liten skräckslagen Chihuahua för tre år sedan till den ”tanken” han är idag.

 

Vad är ditt tips på var vi hamnar i tabellen efter 22 omgångar? Motivera!

 

- Vi står som segrare! Vi har truppen till det och en dynamik i laget som är fantastisk. En trupp som är sig ganska lik för tredje året i följd. Sen har vi något få lag har eller får uppleva, en fantastisk stab med en kompetens som inte hade gjort bort sig i något lag i svensk fotboll. Lämnar inget åt slumpen och gör allt och lite till för oss spelare.

 

Vi önskar Nichlas lycka till under säsongen!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer