Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - BK Flagg
2021-06-18 20:28

Tredje seriematchen för säsongen, och andra hemmamatchen i rad, bjuder på ett i raden av Malmöderbyn. BK Flagg tar den korta resan söderut från Kirseberg, till vad som förväntas vara ett riktigt soligt och mycket varmt Klagshamns IP under lördagen. BK Flagg, som under den korta fjolårssäsongen säkrade sitt division fyra kontrakt i sista omgången, har i år fått en flygande start med två raka vinster. Flagg må ha en ny tränare för året då Richard Ohlqvist har anslutit från Kvarnby, samtidigt så finns det mycket rutin i truppen i form av spelare såsom Lucas Warrer Nilsson, Rasmus Nilsson och inte minst den gamle måltjuven Andy Borg. Så tanka ordentligt med vätska och säkra upp med solkräm så ses vi på IP kl. 13.00, lördagen den 19e juni.

David om matchen och förutsättningar:

 

- Känns härligt att få kliva ut på Klagshamns IP igen för att jaga ytterligare tre poäng. Vi har haft en bra träningsvecka och känner oss redo för att ta oss an ett nytt tufft motstånd. Killarna känns fräscha trotts värmen och det relativt tuffa matchschemat så jag känner mig säker på en bra prestation.

 

Truppen:

 

Johannes Wetterberg

Albin Svensson Sahlén

Philip Allegra

Oliver Mellberg

Simon Thoresson

Viktor Andersson

Martin Flou

Nichlas Schön

Jonathan Reuben

Sebastian Lundin

Erik Persson

Kacper Robaszynski

Jesper Bengtsson

Oskar Mellden

Daniel Alm

Elliot Levin

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

 


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer