Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Presentation av spelare - Martin Flou
2021-06-16 15:53
Martin Flou

Nästa spelarpresentation tar vi oss an ingen mindre allas våran Martin Flou. Denna mittfältsdynamo, under sin andra säsong i IFK, är en spelare med hög arbetskapacitet, avig spelstil och är synnerligen märklig förmåga att ”alltid” vinna varenda motlägg. Martin går alltid för 100% på plan, samtidigt som han bidrar med god stämning utanför.

Vad är dina tankar kring säsongen 2021 för IFK som lag, och för dig individuellt?

 

- Ja, nu är vi äntligen igång igen. Tycker att hanteringen av restriktioner har varit lite av ett skämt. Vi har ett ungt ambitiöst lag med motiverade personer i ledningsgruppen. Väldigt kul att komma till träningen med de ingredienserna. Individuellt sett vill jag bara spela rolig fotboll, men det är bra konkurrens i truppen.

 

Berätta lite om dig själv och vad du gör när du inte spelar fotboll för IFK.

 

- Jag studerar nationalekonomi i Lund. I övrigt så spelar jag gärna volleyboll, klättrar lite och så har jag börjat brygga min egen öl.

 

Nichlas västerfort, Jeppas "flabb", eller Oskars matlagningsskills - om du mirakulöst plötsligt fick en av dessa förmågor, vilken hade du valt och varför?

 

- Pulvermos är inte min grej, och det räcker mer än väl med en som snackar så mycket som Jeppa, men vi hade inte haft ont av lite fler av Nichlas vänsterfötter. Jag brukar stå med hakan i golvet ibland när han avlossar på träningen. Den tar jag gärna.

 

Vilken spelare har imponerat mest på dig såhär långt under försäsong / säsong och varför?

 

- Det enkla svaret är att nämna Nichlas här men man har fått vänja sig vid hans spettsegenskaper. Vill nog nämna två av våra nya, Simon och Lundin. Härlig energi och sätter inte en fot fel. Verkligen tillskott till laget.

 

Vad är ditt tips på var vi hamnar i tabellen efter 22 omgångar? Motivera!

 

- Jag hoppas vi kan vara med i toppen igen, men svårt att säga. Det är ytterligare en annorlunda säsong. Men vi har kvaliteten och viljan att vara med där uppe.

 

Vi önskar Martin lycka till under säsongen!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer