Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

IFK Klagshamn
2 - 1
Husie IF
IFK Klagshamn2 - 1Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 11 juni, 19:00
Plats:Klagshamns IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142065
Samling:18:00
IFK Klagshamn - Husie IF, 2-1 (1-1)
2021-06-12 14:27
En av matchen förgrundsfigurer, Elliot Levin.

Klagshamns IP visade sig från sin bästa sida på fredagskvällen med sol, ljumma vindar och cirka tjugo grader i luften. De uppskattningsvis sextio åskådarna som samlats för hemmapremiär, fick se ett IFK ta sig an Husie IF laddat med självförtroende. Hemmalaget var under stora delar av matchen det spelförande laget, vilket nog passade Ken Hanssons mannar relativt väl med skarpa kontringar som vapen. Oavgjort i paus var med Klagshamnsögon en besvikelse då man skapade ett antal chanser som nog borde resulterat i mål. Med en smula tur, och en hel del skicklighet, lyckades de gulblåa säkra segern med ledningsmålet i starten på andra halvlek, som skulle visa sig avgörande. Dagen IFK-målskyttar: Elloitt Levin, Martin Flou.

Huvudtränare Pode svarar på våra frågor.

 

Hemmapremiär och fina yttre förutsättningar – det blir inte bättre, eller?

 

- Fantastiska yttre förutsättningar. Inte många idrottsplatser som har ett bättre läge än Klagshamns IP, så nej - det är svårslaget. Lägg där till våra fantastiska supportrar med sitt tifo så nä då kan det inte bli bättre!

Ett par rockader i startelvan mot HIF, hur tycker du vi hanterade det?

 

- Jag tycker vi hanterar det bra. Vi vet om att vi har en bred trupp och där är många som sliter varje träning för att få visa framfötterna på matcherna. Angenäma problem för oss tränare. 

Utifrån sett relativt många klara målchanser, men ”bara” två mål framåt – vad beror det på?

 

- Som du säger så skapar vi väldigt många chanser utan att vi spelar speciellt bra, vilket såklart är en styrka. Men att vi ”bara” gör två mål är en blandning av oskärpa, och att vi inte spelat så många matcher. Men så länge vi skapar chanser som igår så kommer vi att producera mål vad det lider. 

Ny träningsvecka, nya möjligheter till BK Flagg på lördag – vad blir fokus för veckan?

 

- Fokus blir först att återhämta oss efter tre matcher på kort tid. Sen så fortsätter vi som vi brukar göra - fokusera på hur vi vill spela och agera. 

Igen, en fin kollektiv insats mot Husie. Samtidigt, någon som bör lyftas fram lite extra?

 

- Tycker som sagt att vi inte riktigt kommer upp i den kvalitén som vi vill hålla, men kollektivet och inställningen är verkligen inget att klaga på. Om jag ska lyfta fram någon så måste det vara Simon, som återigen gör en riktigt fin insats och Elliot som trots sin ålder spelar med ett sånt lugn och självklarhet. Att han sen fick göra sitt första mål också är extra roligt!

 

Vi tackar Husie IF för matchen och önskar dom fortsatt lycka till i serien. Nu ser vi fram emot nästa hemmamatch mot BK Flagg, lördagen den 19e juni kl 13.

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn #trepunti


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/3 13:00
1 - 0  
Fre 8/3 19:00
1 - 3  
Lör 2/3 13:00
2 - 3  
Lör 17/2 14:30
1 - 5  
Lör 3/2 13:00
2 - 3  
Lör 7/10 13:00
2 - 7  
 
 
Våra sponsorer