Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Presentation av nyförvärv – Sebastian Hillgren
2021-06-04 15:30
Sebastian Hillgren

Sist, mem absolut inte minst, i vår serie av nyförvärvspresentationer - Sebastian Hillgren

Varför valde du just IFK Klagshamn?

 

- Jag valde Klagshamn då jag sett dem spela förra säsongen och tyckte att det var ett spännande lag med många bra spelare. Det kändes även som en stabil klubb att starta om i efter att ha haft en längre period av skador.

 

Berätta lite om dig själv och din fotbollskarriär så här långt?

 

Jag började spela fotboll när jag var fyra år och har spelat i Kulladals FF ända upp tills nu. Började mina första fotbollsår i fotbollsskolan och har därefter alltid spelat med äldre åldersklasser ända tills jag fick chansen i A-laget. De senaste fotbollsåren har dock dessvärre varit långa för mig då jag under 2018 råkade ut för en främrekorsbandsskada, samt flertal följskador, vilket resultrerade i en lång period av rehab.

 

Efter en sån här lång försäsong, vad känner du inför säsongspremiären?

 

- Jag är oerhört taggad inför säsongspremiären! Vi har som lag tränat hårt under denna långa träningsperiod och känner att vi nu är värda en seriestart! Det är trots allt det man lägger ner sin tid och tränar för. Denna säsong är dessutom särskilt speciell för mig och gör mig extra taggad då jag för första gången sedan min korsbandsskada kan säga att jag är helt frisk och utan skador.

 

Vilken är din favoritövning på träningen?

 

- Min favoritövning måste jag nog säga är engelska kvadraten. Det är en klassiker som innehåller alla de bästa momenten av fotboll. Självklart är ju annars match/spel i slutet av träningen det bästa!

 

Vem har imponerat mest på dig (spelare eller ledare) under försäsongen och varför?

 

Måste säga att hela ledarstabben har imponerat på mig då de lyckats variera våra träningar under denna långa träningsperiod samt anordnat evenemang som grillning/femkamp, och på så vis även lyckats hålla våran motivation uppe.

 

Vad är ditt tips på var vi hamnar i tabellen efter 22 omgångar? Motivera!

 

- Jag ser oss definitivt i toppen (åtminstone top 3)! Vi har nu tränat hårt under en lång period och väl förberett oss för den kommande serien. Vi har alla vinnarmentaliteten, och utan tvekan det som krävs för att ta hem en serievinst.

 

Pode om Sebastian:

 

- Sebbe är en kvick och teknisk mittfältare med bra blick för spelet. Ger alltid 100%.

 

Vi välkomnar Sebastian till IFK Klagshamn!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer