Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Äntligen!
2021-05-30 20:38

Världens längsta försäsong, vintern och våren 2021, håller på att lida mot sitt slut. Äntligen kan vi blicka framåt mot spännande matcher runt om i sydvästra Skåne, och på Klagshamns IP. Som vi har längtat!

Veckan framför oss är spännande, med fokus och uppladdning mot seriepremiär mot FC Trelleborg, på Ymorvallen lörden den 5e juni kl 14.

 

Här på hemsidan kommer vi att varje dag upp mot lördagen att presentera ett av våra fem nyförvärv i truppen för att lära känna respektive en smula närmre. Först ut - Philip Allegra från Lindeborgs FF. Därefter följer presentationer av Daniel Alm, Simon Thoresson, Sebastian Hillgren och Sebastian Lundin. Håll utkik på hemsida, Instagram och Twitter!

 

Den uppmärksamma IFK supportern har självklart också noterat att det är träningsmatch mot Dalby GIF hemma på IP på tisdagskvällen den 1 juni. Avspark är satt till 19. En spännande värdemätare mot ett Dalby som huserar i den Östra fyran.

 

Sen, fullt fokus mot lördag!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer