Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - LB07
2023-06-08 08:11

Derbydags i Klagshamn! Våra grannar norrut gör den korta resan ner till solsidan och vackra Klagshamns IP – LB07 kommer på besök för att möta våra Gulblåa hjältar. En match där inte bara ”bragging rights” står på spel, men minst lika viktigt, blytunga poäng. Båda lagen parkerar i vad som har utkristalliserat sig till en mittsektion i årets division tre serie, där gästerna från Bunkeflo förnärvarande har en pinne mer på kontot än IFK. Vem av de två kombattanterna kommer att ta chansen och haka på i toppen? Vi kan iskallt räkna med en tuff match, mot ett riktigt bra lag. Vi hoppas på mycket publik och god stämning – och som vanligt är Gorans grill igång. Avspark kl. 19. Vi ses där!

Huvudtränare Pode om matchen och förutsättningar.

 

- Fint väder, fin matta och lokalderby – det kan knappast bli bättre. Vi kommer till match med gott mod efter två raka segrar. Samtidigt, LB07 är ett bra lag med mycket kvalité så det kommer att krävas en toppinsats av oss om vi ska ta poäng ikväll. Vi ser fram emot uppgiften och är väl förberedda.

 

Truppen

 

Olle Hansen

Ratan Hallgrimsson

Simon Thoresson

Martin Svensson

Gustav Nordström

Sivan Awla

Herman Branen Eriksson

Andrej Stoiljkovic

Filip Thomsen

Nichlas Schön

Oskar Mellden

Marko Stojkovic

Viktor Råstedt

David Borrás Petersson

Timmie William Roininen

Anton Jongmans

Jesper Bengtsson

Colin Twetman

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer