Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför Lilla Torg FF - IFK Klagshamn
2023-05-18 10:11

Tuff bortamatch står på tur idag då IFK Klagshamn beger sig till centrala delarna av Malmö för att möta Lilla Torg FF. Ett hemmalag som huserar i toppen av tabellen, samt är innehavare av en av Sveriges minsta elvamannaplaner. Att det kommer bli en match som kommer att avgöras på små ytor är dagens underdrift. Det är ett bortalag som kommer till match med lite av en negativ ”trend” med två raka förluster. Senast detta var ett faktum för våra Gulblåa hjältar var inför sista matchen av säsongen 2021, så situationen är en smula ovan. Vi hoppas och tror på ett trendbrott, och att grabbarna får med sig poäng hem till dom södra delarna av Malmö. Avspark kl. 13!

Huvudtränare Pode om matchen och förutsättningar.

 

- Alltid tufft att åka till Mariedal och spela match. Samtidigt har vi goda minnen från senast vi var där, då vi bärgade en blytung 2-1 seger, efter att ha spelat i princip hela matchen med en man kort. Det kommer att krävas en lika stor kämpainsats om vi ska ta poäng idag, men grabbarna är redo och vi ser fram emot matchen.

 

Truppen

 

Marko Stojkovic

Henrik Ahlberg

Simon Thoresson

Herman Brånén Eriksson

Nichlas Schön

Viktor Råstedt

Filip Thomsen

Sebastian Kellgren

Oskar Melldén

Sivan Awla

Martin Svensson

Gustav Nordström

Elliott Levin

Jesper Bengtsson

Andrej Stoiljkovic

Olle Hansen

Jonathan Reuben

Tim Larsen

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer