Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - Borstahusens BK
2023-04-22 08:56

Helg igen, och det är matchdag för våra Gulblåa hjältar! Våren har äntligen kommit till Skåne, men trots det fina vädret, så är det konstgräset på Pilbäcks IP som gäller. Dagens motståndare Bortsahusens BK, precis som IFK, är nykomlingar i årets serie efter sin serieseger i nordvästfyran förra året. Årets säsong har börjat tuffare för de rödblå, med två förluster på kontot. IFK kommer till match med förbättrat självförtoende efter sin solida bortavinst i söndags mot BK Höllviken. Definsiven känns stark, nu är det läge att få till effektiviteten och skärpan på offensiva tredjedel för att komma till fler och bättre lägen. Vi ser fram emot en spännande match! Så, ta med familj och vänner till Tygelsjö idag och stötta IFK! Avspark kl. 13!

Assisterande tränare Dan om matchen och förutsättningar.

 

- Vi kommer stärkta från matchen mot Höllviken där vi säkrade tre viktiga poäng. Nu är det fullt fokus på att forsätta på samma positiva trend, och göra allt vi kan för att ta knipa alla tre poängen mot BBK.

 

Truppen

 

Marko Stojkovic

Martin Svensson

Henrik Ahlberg

Simon Thoresson

Herman Branen Eriksson

Nichlas Schön

Viktor Råstedt

Filip Thomsen

Sebastian Kellgren

Oskar Mellden

Sivan Awla

Gustav Nordström

Andrej Stoiljkovic

Olle Hansen

David Borrás Petersson

Jesper Örnberg

Jonathan Reuben

Anton Jongmans

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer