Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Presentation av nyförvärv - David Borras
2023-03-05 11:45
David Borras

Dags att dra lära känna våra nyförvärv inför säsongen 2023 lite bättre. Först ut, David Borras, mittfältare bördig från Blekinge, men har på de senaste blivit skåning!

Varför valde du att ansluta till IFK Klagshamn, och vad är dina intryck av laget / klubben den tid du varit med?

 

- Jag valde Klagshamn för att jag tycker det är ett härligt gäng av både spelare och ledare som har en ambition av att utvecklas och göra bra resultat. Klubben har en tidigare historia där de varit högre upp i seriesystemet och vill nu strävar efter att komma dit igen. 

 

Berätta lite om dig själv och vad du gör när du inte lirar boll?

 

- Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo. Vi flyttade hit för ca 1,5 år sedan. Jobbar på Nordea där jag hjälper personer med deras privatekonomi. Jag är nog som folk är mest, gillar att umgås med familj, vänner och resa.

 

Hur har din fotbollskarriär sett ut hitintills, och vad är dina styrkor som fotbollsspelare?

 

Min moderklubb är IFK Karlshamn, där jag spelat i två sejourer. Första sejouren var vi i div 4 och 3, och andra sejouren var vi i div 3 och 2. Har även representerat i Asarums IF/FK i både div 3 och 2 under fem år. Jag är central mittfältare, där jag trivs bäst när jag får vara involverad i spelet, dvs ha mycket boll. 

 

Vilken eller vilka spelare i truppen spelare har imponerat mest på dig så här långt under säsongen och varför?

 

Jag tycker att truppen i sig håller en hög nivå och kvalitet, där majoriteten är unga spelare med mycket potential, vilket bådar gott för klubbens framtid. Finns även duktiga äldre spelare som spelat i högre divisioner som ger lite mer rutin som kompletterar de unga.

 

Nykomlingar i division tre - vilken placering har IFK efter omgång 22? Motivera!

 

Jag tror att vi har möjlighet att vara ett topplag om vi fortsätter att träna på bra och kämpar för varandra på matcherna.

 

VI välkomnar David till IFK Klagshamn!

 

#forzaklagshamn

 


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer