IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - Kulladals FF
2021-09-12 10:17

Söndagseftermiddag och återigen är det viktiga poäng som står på spel när IFK Klagshamn tar emot Kulladals FF hemma på IP. Ännu en i raden av matcher där våra gulblå hjältar har chansen att hänga med i toppen i den så jämna division fyra sydvästra skåne-tabellen. Vårens match på Kulladal präglades av mer kamp än skönspel, där poängen delades mellan de två lagen med 2-2 på resultattavlan. En match där IFK kvitterade KFFs ledning två gånger, men hade otroligt svårt att få till en slutforcering mot tre poäng sita kvarten. Och vi kan vara säkra på att ingenting kommer gratis även i dagens match, då gästerna från stan är obesegrade på sina sex senaste matcher. Avspark kl.13, Klagshamns IP!

Målvaktstränare Muncken om matchen och förutsättningar:

 

- Återigen en spännande match står på schemat med Kulladal som gästar IP. KFF har gjort det bra på senaste tiden, så vi är förberedda på en tuff drabbning med mycket kamp. Dock hoppas vi att kunna få igång ”vårt” spel, hitta luckor i deras försvar och utnyttja det. Nu kör vi.

 

Truppen:

 

Daniel Alm

Viktor Andersson

Filip Prijovic

Johannes Wetterberg

Anton From

Simon Thoresson

Martin Flou

Elliott Levin

Nichlas Schön

Oskar Mellden

Jesper Bengtsson

Oliver Mellberg

Erik Persson

Tim Larsen

Viktor Råstedt

Sebastian Lundin

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer