IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn

Matchvärdar
2021-05-17 18:29

Nu på söndag spelar vi våra första seriematcher. Kallelser kommer inom kort och som vanligt är det viktigt att alla svarar.

 

Till varje seriematch behöver vi en matchvärd. Matchvärdarnas uppgift är att vara med och skapa en bra miljö för alla inblandade. En kort beskrivning av uppgiften finns i ett dokument under DOKUMENT.

 

Ni som kan tänka er att ta denna ärofyllda uppgift på söndag kan prata med oss tränare på träningen imorgon. Om någon mot förmodan inte skulle känna till det så är det tydligt kommunicerat från föreningens håll att det är en helt ideell verksamhet, att föräldrarna tränar och sköter i princip allt kring laget och att alla förväntas bidra.

 

Tränarna  

Info om matcher under våren
2021-05-01 20:38

Som många säkert har noterat har det kommit besked om att fotbollsmatcher för barn tillåts igen. Ett mycket välkommet besked. Enligt den första planeringen i våras skulle seriespelet komma igång nu i helgen. Detta blev senare uppskjutet till helgen den 22-23 maj och det datumet gäller fortfarande. 

 

Däremot har det blivit möjligt att ordna träningsmatcher nu direkt och det har vi tänkt oss att göra de kommande helgerna. Preliminärt har vi en bokning mot Tygelsjö den 9 maj kl. 10-11.30. Vi återkommer förhoppningsvis med en bekräftelse av detta i veckan.

 

Matcherna blir femmanna hela våren och de övergripande målen är att vi ska roligt, öva på att fungera som ett lag, alltid respektera med- och motspelare och utveckas både som spelare och som lag. Vi kommer att blanda lagen friskt som vanligt.

 

Slutligen en påminnelse om att det är viktigt att anmäla sig, eller anmäla att man inte kommer, till alla träningar och matcher. 

 

Detta blir extra viktigt när det kommer matchkallelser framöver. Om man ska vara med anmäler man sig. Om man inte kan struntar man inte i att skriva utan svarar aktivt att man inte kommer. Om alla gör det är det en enkel uppgift att se till att vi har lag på planen. Om det inte sköts blir det däremot snabbt en hopplös uppgift att försöka kontakta folk eller lösa efteranmälningar.

 

Tränarna

 

 

 

 

Inställd träning igen
2021-04-08 09:55

Olyckligt nog så är nu även torsdagens (8/4) träning inställd. Det dåliga vädret har gjort gräsplanerna blöta och känsliga för spel såhär i början av utesäsongen, så man har valt att hålla alla planer på Klagshamns IP stängda resten av veckan.

Inställd träning
2021-04-06 15:47

Dagens träning den 6 april är tyvärr inställd. Alla planer på Klagshamns IP är stängda pga. regn/snö/hagel. Vi hoppas på bättre lycka på torsdag.

Hallen stängd under påskveckan - efter påsk kör vi utomhus
2021-03-28 18:58

Som de flesta verkar ha noterat är det numera bara den nya SportAdmin-baserade sidan som gäller. Den gamla sidan kommer inte att användas.

 

Även inomhusträningen är över för den här gången. Hallen är stängd under påskveckan (ingen träning den 30/3 alltså) och efter påsk börjar vi ute.

 

Vi har bett om att få träna tisdagar kl. 17.45-19.00 och torsdagar kl. 17.45-19.00. Vi har ännu inte fått klartecken för detta men tror och hoppas att det blir så. Så snart något är klart lägger vi in det i kalendern.

 

Det ser inte ut som att seriespelet kommer att kunna genomföras i april. Planen för tillfället är det blir match varje helg från början av maj fram till midsommar, men det är inte säkert att sista ordet är sagt där heller.

 

Tränarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, Klagshamn, 20/05 17:45
Match, Klagshamn, 23/05 10:00
Match, Klagshamn, 23/05 11:30
Träning, Klagshamn, 25/05 17:45
Träning, Klagshamn, 27/05 17:45
Träning, Klagshamn, 01/06 17:45
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer