IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Träningstider under hösten och vintern
2021-11-07 20:34

Vi har nu fått våra träningstider. Vi kommer att träna utomhus på konstgräs på Pihlbäcks IP på tisdagar kl. 18.30-20.00 och inomhus i Kunskapsportens Arena på torsdagar kl. 19.00-20.00. Alla träningar finns inlagda i kalendern.

 

Som vanligt vill vi be om att anmäla både närvaro och frånvaro när kallelserna går ut.

 

Tränarna 

Inställd träning 5/10
2021-10-05 16:32

Regnet verkar fortsätta så vi ställer in kvällens träning. Nya friska tag på torsdag!

Aktiviteter de kommande två helgerna
2021-09-19 18:44

Söndagen den 26 september är det dags för sista serieomgången. Vi har matcher mot Trelleborgs FF och Skanör Falsterbo IF. 

 

Helgen därpå, lördagen den 2 oktober, spelar vi ett antal matcher hemma i Klagshamn mot ett antal inbjudna lag. Vi tror att det kan bli en riktigt rolig dag med flera matcher och ett utmärkt tillfälle att stärka lagandan ytterligare.

 

Båda aktiviterna kommer säkerligen att bli både roliga och lärorika. Av flera anledningar vill vi be alla att titta i sina kalendrar och göra sitt bästa för att barnen ska kunna vara med. Kanske är det sista matcherna utomhus på ett tag. Eftersom lagen spelar samtidigt finns dessutom ingen möjlighet att täcka upp för någon som har förhinder, så vi vill gärna ha lite marginal och så många spelare som det bara går anmälda.

 

Kallelser har gått ut. Som vanligt är det viktigt att man svarar på dessa.

 

/Tränarna

 

  

Seriespel till helgen
2021-08-11 21:44

Som de flesta säkert har noterat så drar seriespelet igång till helgen. För många av barnen är matcherna höjdpunkter och det gör att även vi tränare ser fram emot att komma igång. Även om vi från tränarhåll har vissa förhoppningar om att kunna hålla ett gammalt hederligt föräldramöte snart så får informationen gå ut skriftligt den här gången.

 

När det gäller matcherna så har vi som vanligt starka önskemål om att man aktivt meddelar om barnen kommer eller inte genom att svara på de kallelser som går ut. Det är enkelt och det gör stor skillnad för hur mycket tid vi måste lägga på administration. 

 

Vi har anmält två lag. Alla matcher är inlagda i kalendern. Alla kommer att spela en match varje helg resten av augusti och september. Grundtanken när vi anmälde lagen var att man är med på alla matcher. 

 

Precis som under våren kommer huvudfokus på matcherna att vara, förutom det självklara målet att ha riktigt kul, att vi visar god kamratanda och respekt i alla avseenden. Detta är något vi ständigt repeterar, inte för att det är ett problem utan för att det helt enkelt är viktigt och värt att jobba med kontinuerligt. Det handlar om allt från att vi hjälper med- och motståndare som har ont, att vi uppmuntrar varandra, att vi kämpar för varandra och är allmänt respektfulla i både med- och motgång. Även från föräldrarnas håll kan man hjälpa med att se till att barnen är mentalt förberedda på att dessa saker förväntas.

 

Vi ses på söndag!

 

Tränarna

 

 

Inställd träning igen
2021-07-29 15:56

Tyvärr får vi ställa in även kvällens träning. 

Tisdagsträning blir till torsdagsträning
2021-07-27 14:24

Kvällens träning blir med kort varsel inställd - sorry ni fem som har anmält er. Vi gör ett nytt försök på torsdag istället. 

 
Våra sponsorer