ÅSHÖJDEN CUP 2022 - ANMÄLAN ÖPPEN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Bli medlem i IFK Klagshamn
BLI MEDLEM
WE`RE BACK - ÅSHÖJDEN CUP 2022!
2021-12-02 16:48

Anmälan öppnad till Åshöjden Cup 2022

 

Äntligen får vi möjligheten att arrangera Åshöjdens Cup igen, och som vi har längtat. Efter två år utan vår älskade cup kan vi nu öppna upp anmälningar för cupen under Kristi Himmelfärdshelgen.

 

Det skulle ha blivit ett rekordår för oss under 2020, aldrig för i cupens historia har vi haft så många anmälda lag som vi hade då. Tyvärr var inte ödet med oss och då hälsan får komma i första hand har cupen fått ställas in de två senaste åren, men nu är vi tillbaka och vi ser så mycket fram emot att få öppna upp Klagshamns IP för en helg och välkomna er alla till den 34:e upplagan av Åshöjdens cup.

 

Preliminärt spelschema

 

Torsdag 26 maj

 

 Flickor/Pojkar födda 15-16 3-manna

 Flickor födda 09 9-manna

Pojkar födda 09 9-manna

 

Lördag 28 maj

 

Flickor födda 14 5-manna

Pojkar födda 14 5-manna

Flickor födda 13 5-manna

Pojkar födda 13 5-manna

Flickor födda 08 9-manna

Pojkar födda 08 9-manna

 

Söndag 29 maj

 

Flickor födda 12 7-manna

Pojkar födda 12 7-manna

Flickor födda 11 7-manna

Pojkar födda 11 7-manna

Flickor födda 10 7-manna

Pojkar födda 10 7-manna

 

OBS! Varje grupp spelar klart samma dag.

 

Anmälan

 

Ni anmäler ert lag på följande länk: Åshöjden cup anmälan

 

Anmälningar som sker innan årsskiftet, till och med den 31 dec:

0 kr anmälningsavgift

 

Från och med 1 jan-2022:

 

3-manna och 5-manna lag: 200:-

7-manna och 9-manna: 400:-

 

Anmälningsavgiften betalas till Bankgironummer: 5754–5733.

 

Anmälningsavgiften skall vara oss tillhanda senast den 30 april, glöm inte fylla i referensnumret som kommer med i bekräftelsemailet när ni anmält er via Procup.

Roy - Vi kommer sakna dig!
2021-11-04 19:36

Det är med tungt Klagshamnshjärta som vi tyvärr måste meddela att Roy Faro lämnar föreningen för nya utmaningar.

 

Roy har inte bara varit en otroligt uppskattad tränare i föreningen i över 10år utan han har även varit en inspiratör och utvecklare av det IFK Klagshamn som vi har idag. Få har haft den inverkan på föreningen under dessa 100år som Roy. Med sina fotbollskunskaper, sitt driv och sin personlighet så har han varit den givna förebilden för så många i vår förening. 

 

Roy har under sina år hunnit ta våra framgångsrika 02or från fotbollsskolan till ett av Skånes främsta U19 lag. Han har varit en del av föreningens styrelse och även en stor del av byggandet av det seniorlag som idag skördar framgångar.

 

 

Vi önskar Roy all lycka i sina framtida uppdrag, men vi vägrar säga hej då utan säger istället på återseende. För jag är säker på att Mr Klagshamn kommer tillbaka någon gång i framtiden.

 

/ Hela IFK Klagshamn-familjen

Information om förändringar på Kansliet
2021-10-29 14:26

Vi vill bara kort informera att vi gör en förändring i strukturen på vårt kansli.

Tidigare har vi haft Kanslichef, Sportchef och Kanslist som rapporterat direkt till styrelsen.

 

Då vi har velat korta ner beslutsvägar, skapa en större tydlighet i mandat och ansvarsområden samt bli mer effektiva så har Stephanie nu gått in i en ny roll som Klubbchef (kanslichefsrollen försvinner) Det innebär ett större ansvar för utveckling och drift av klubben tillsammans med styrelsen. Både sportchef (David) och Kanslist (Goran) kommer nu rapportera direkt till Klubbchef.

 

Vi i styrelsen välkomnar Stephanie in i sin nya roll. Vi har stort förtroende för henne och hon har under året även fått gå en utbildning och certifierat sig som klubbchef.

 

 

Med vänlig hälsning

 

Stefan Winbladh

Styrelseordförande

Finbesök för BT-U2017
2021-10-13 12:50

Gårdagens träningspass för grupp U2017 bestod av ett alldeles extra inslag!

 

Peter Rosenmeier, med meriter som silver i para OS i Tokyo, 2 OS-guld 2008 och 2016 samt medaljer i både VM och EM kom och deltog i passet och flera av våra ungdomar fick spela mot honom.

 

WOW WOW WOW! 

 

Inte nog med detta, till helgen så går vårt Div 6 lag sina första matcher för säsongen.

Laget består av våra ungdomsspelare Malte Nilsson 14 år, Tintin Petersson 13 år och Nils Boberg 10 år samt våra veteraner Kristian Smedjeback och Richard Petersson. I de två första omgångarna möter dem Verums GOIF och FIFH Malmö. Målsättningen är att laget ska vinna Div 6 i år.

 

Forza Klagshamn! 

100-års-firande!!
2021-09-13 20:40
Några härliga bilder från firandet 4/9 2021

På hösten 1921 samlades tolv unga män och bildade Idrottsföreningen Kamraterna, d.v.s. IFK Klagshamn. En styrelse valdes (eftersom det var tvunget i en förening) och man började spela fotboll på ängarna söder om cementfabriken. Man reste mål, ritade linjer och köpte in en fotboll. Med detta startades IFK Klagshamns historia från då till där vi är idag. Nu 100 år senare spelar vi fortfarande fotboll i Klagshamn. Men inte bara det. Vi spelar bordtennis, innebandy, samlas på olika sätt kring idrotten och mycket mer.

 

Bara några år innan starten av föreningen så hade man drabbats av en pandemi där smittspridningen var hög i just Skåne. Det handlade då om spanska sjukan. Och om jag är rätt informerad var vi ur den pandemin 1919. Nu måste vi få våga säga att vi är på väg ur en pandemi igen, även om ingen kan veta säkert.

Så på samma sätt som man kickade igång klubben kort efter spanska sjukan, tar vi nu avstamp igen och är beredda att säga hejdå till denna pandemi så fort som bara är möjligt för att köra minst 100 år till. I denna avstamp vill klubben tillsammans med alla er skapa glädje både när vi idrottar och när vi upplever idrotten som publik. Klubben jobbar för att ni alla som har en relation till oss på något sätt ska känna stolthet. En stolthet över er själva och klubben.

Det är också viktigt att vi har en gemenskap som känns och alla känner att de får vara med. En gemenskap som gör att man kan gå ner på idrottsplatsen bara för att träffa andra och kanske kolla en fotbollsmatch eller bara köpa en grillad korv och snacka med folk.

 

Vi är en idrottsförening och mötesplats för alla!

 

Nyligen var det många som var med nere på idrottsplatsen i det fina vädret och firande klubbens första 100 år. Det blev verkligen en fest utifrån de förutsättningarna vi hade att spela med (Med tanke på covid)

Fint väder, grillar, musik, idrott både inne och ute. Exempelvis så var bordtennisen igång för fullt i hallen, det spelades innebandy, många hemmamatcher på fotbollsplanerna. Vi fick verkligen känna att vi närmade oss den mötesplats vi vill vara.

Vi från styrelsen tillsammans med Kansliet vill egentligen bara buga och tacka för att ni kom ner denna dag och firade våra 100 första år. Vi hoppas och tror att vi kan träffas mycket mer framöver nu när i alla fall vi har en förhoppning om att läget i världen ska bli mer normalt inom en snar framtid.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen & Kansliet

 

Klagshamnsloppet - en del av firandet!
2021-08-27 10:50
Klagshamnsloppet 12/9

Ni trodde väl inte att man firar 100 år på bara en dag.. ?

 

NEJDÅ!

 

Helgen därpå, den 12/9 kommer 3 stycken lopp gå av stapeln som en del av vårt 100års firande och de vill du inte missa!

 

Ni ser hålltiderna på bilden, ni anmäler er via länken & sen så börjar vi stretcha - och så kör vi!

 

Anmälningsformulär

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Motion, 06/12 11:05 
U16, 06/12 08:13 
P13, 05/12 18:48 
F11, 05/12 14:39 
Seriespel E , 01/12 21:38 
 
Våra sponsorer