IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn

Bli medlem i IFK Klagshamn
BLI MEDLEM
IFK Klagshamns ”nya” styrelse
2021-04-09 12:23

Under årsmötet som hölls tidigare i mars så valdes i vanlig ordning styrelsen för föreningen. Några valdes om och några nya fick möjligheten att vara en del av styrelsen i vår fantastiska förening.

 

Tre ledamöter avgick efter att de suttit olika lång tid. Till dessa vill jag rikta ett stort tack!

Tack Annika Johansson, Christofer Nordström och Per Lindquist för ett värdefullt arbete i styrelsen.

Tre som lämnar innebär också tre som får möjlighet att lägga vantarna på dessa platser. Så jag säger med stor glädje välkommen till Mikael Lövgren, Torbjörn Wilén och Stefan Dovborn som blir nya i styrelsen för i år.

 

Arbetet i styrelsen är precis som de flesta andra uppdrag i föreningen helt ideella. Vi som sitter med har alla en vilja att driva vår förening framåt så att så många som möjligt ska få ta del av gemenskapen, glädjen och stoltheten som vår förening bidrar till.

 

Jag vill passa på att kort presentera ”nya” styrelsen 2021 för IFK Klagshamn.

 

Stefan Winbladh

Jag har uppdraget som ordförande i föreningen. Jag är inne på mitt andra år som ordförande och mitt tredje år som tränare i föreningen för fotbollstjejerna som är födda -12 och -13.

Jag och min familj bor i Klagshamn sedan några år tillbaka och trivs kanonbra här. När jag inte sitter vid styrelsebordet eller är på fotbollsplanen så springer jag gärna ett varv runt udden, läser en bok eller kanske t.o.m. sträckkollar på en Netflix-serie. 

Under många år har jag jobbat med ledarskap i olika organisationer och är utbildad

coach och mental tränare. 

 

Staffan Arbring

Förutom ansvaret för innebandysektionen så är jag vice ordförande i föreningen. Har även det stora förtroendet att träna fotbollsknattarna i P14 och stjärnorna i Innebandyskolan - vilket är fantastiskt roligt. En av vår förenings värderingar som jag brinner mest för är GLÄDJE!

Jag bor i Klagshamn sedan 2004 och spenderar fritiden med familjen samt på de flesta sporter som inkluderar en boll. Mina arbetsrelaterade passioner är internationellt ledarskap och affärsutveckling. 

 

Linda Johansson

Jag har uppdraget som kassör i styrelsen. Det passar mig fint eftersom det är just med ekonomi jag jobbar till vardags i vårt familjeföretag.  Min man och jag driver två garden centers. Vi har bott i Klagshamn sedan 2006 och har två sporttokiga söner. Så jag är både fotbolls- innebandy- och hockey-morsa. När tid ges spelar jag gärna golf eller går en promenad.

 

Andreas Kvant

Jag har varit invald i styrelsen sedan 2015. Har varit en del av Åshöjden teamet sedan hösten 2014 och jobbat mest med det inom styrelsearbetet också. Dock har jag sedan årsmötet i år även tagit över rollen som sekreterare samt en i valberedning. 

Jag och mina barn bor i Tygelsjö. När jag inte är med baren eller nere på IP så lägger jag min tid på min COOP butik på Djupadal på Limhamn. 

 

Ossie Mahdi

Jag jobbar som sponsor/marknadsansvarig i föreningen. Anledningen till att varför jag gick med var för att som barn och nyanländ till Sverige så insåg jag snabbt hur viktigt det var samt vilka fördelar man hade att vara ansluten till en förening, dels att integreras snabbt i det svenska samhället, men även vara del av ”VI Känslan” I IFK har jag barnen som spelar fotboll samt innebandy, vi har tidigare bott i Klagshamn men bor numera i Bunkeflostrand. I mitt yrke som mäklare så är Klagshamn mitt fokusområde så det är här jag utgår mest ifrån. Jag har ett bil intresse vilket har lett till att jag driver ett företag sidan om inom bilbranschen. Mycket av min fritid går åt barnen och deras aktiviteter. Får jag en stund över åker jag gärna ut och fiskar.

 

Joakim Björkkvist

Min roll i styrelsen är ledamot och jag är nu inne på min 3:dje period i styrelsen. I styrelsen har jag ansvar för bordtennis och ungdomsfotboll. 

Privat så bor jag i Bunkeflostrand tillsammans med mina barn, fritiden ägnas åt träning och friluftsliv.

 

Anette Hedin Sjöström

Jag är pensionär har jobbat på Handelsbanken bor i Höllviken

Har suttit i Klagshamns styrelse i 50 år med en del olika uppdrag

 

Mikael Lövgren

Jag är ny i styrelsen 2021.

Jag och min familj bor i Klagshamn sedan några år tillbaka och trivs bra här. När jag inte sitter i styrelsen kör jag gärna en runda på motorcykeln, jag spelar hockey med mina gamla hockey kompisar och tränar styrketräning. 

Under ca8 år har jag varit engagerad i Limhamn Hockey som ledamot/ungdomsansvarig och tränare allt från skridskoskola till U16-lag.

Jag är utbildad tränare av trekronors utbildningsplan, jag har även fystränarutbildning. 

 

Torbjörn Wilén

Jag är ny i styrelsen med ansvar för Anläggningen/Malmö stad.

Jag bor med familjen i Klagshamn sen snart 15år tillbaka och trivs mycket bra i miljön här. Vid sidan av styrelseuppdraget och mitt arbetet som marknadsutvecklare så spenderar jag gärna min tid med familjehäng, golf eller när tillfälle ges med en god bok.   

 

Stefan Dovborn

 43 åring som bor i Tygelsjö sedan 2015 med fru och 2 barn. Olivia 9år och Lucas 5år. Bägge spelar fotboll. Olivia spelar i IFK Klagshamn F11 sedan några år. 
Har själv spelat fotboll hela livet i olika klubbar. Började som målvakt för att sedan bli vänster yttermittfältare för att nyttja snabbheten och precisionen i vänsterfoten. Började i BK Flagg i Malmö för att sedan spela många år i Lydia Marathon/Lilla Torg. Efter några år utomlands som reseledare och destinationschef i bl.a. Egypten, Kreta, Thailand för Fritidsresor/TUI, kom jag hem och testade Nydala p g a en kompis där men trivdes ej där och hamnade sedan i AIF Barrikaden där jag spelade några år och även satt i styrelsen i några år. Andra styrelser som jag suttit i är Ortodoxa Kyrkan i Malmö samt den lokala Unionen klubben på jobbet. Jobbar som Key Account Manager sedan 2012 på det som var Sydsvenskan, sedan HD-Sydsvenskan och nu Bonnier News med varumärken som Sydsvenskan, HD, Expressen, DN, DI, Lokaltidningen och många andra medier som ägs av Bonnier och ingår i Bonnier News.
Har slutat med fotboll även om jag 2015 startade en facebook-grupp i Tygelsjö (Tygelsjö Finest) där vi lirade en gång i veckan grannar emellan och hade faktiskt en ”internationell” match mot ett likadant grannskapslag från England. Nu blir det mer och mer padel med kompisar och i serien i Trelleborg. Älskar mat, vin, fotboll, padel och film &serier. Ser fram emot att kunna bidra med engagemang som skapar ännu bättre förutsättningar för barn, ungdom och seniorer i IFK Klagshamn framöver.
Motto i livet, ”Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad” (Jesus sade det)

 

Fotbollsskolan 16!
2021-04-07 08:40

Fotbollsskolan för barn födda 2016

Anmälan är nu öppen!

 

Vi drar igång v. 18

 

Måndagar 18.00-19.00 Pojkar f. 16

Tisdagar 18.00-19.00 Flickor f. 16

Ängen- Klagshamns IP

 

Ni anmäler ert intresse under toppmenyn, "bli medlem", fyll där i samtliga uppgifter.

 

Upplägg:

Fotbollsskolan drivs av ansvariga inom föreningen 3 gånger, därefter hålls ett föräldramöte och roller kommer tilldelas i föräldragruppen. Föräldragruppen är därefter ansvariga för träningsgruppen. Stöttning och hjälp finns dock alltid att hämta från kansliet. 

 

Ta med vattenflaska, bekväma uteskor, pigga ben och ett sprudlande humör!

 

Frågor?

Kontakta kansliet

Covid-19 riktlinjer
2021-03-26 11:14

Vi är snart tillbaka på Klagshamns IP i full styrka med samtliga idrotter och vill därför passa på att påminna om våra riktlinjer med anledning av Covid-19.

 

 

Föreningen följer noga direktiven som kommer från samtliga förbund, Folkhälsomyndigheten och Regeringen.

 

För våra barn & ungdomars skull är vi glada att vi kan hålla igång, om än i ett något annat format.

 

Tack på förhand för att du stöttar våra ledare i detta, de har en inte helt enkel uppgift i rådande läge och behöver er support! 

 

Generellt - gäller samtliga träningsgrupper

 • Träningar får genomföras utomhus i samtliga åldrar
 • Träningar får genomföras inomhus, för de födda 02 och senare
 • Paus av utbyte mellan våra träningsgrupper, man tränar bara med sin egen träningsgrupp.
 • Ta dig till och från träningarna individuellt (för de födda 2001 eller tidigare)
 • Inga matcher genomförs i samtliga idrotter (gäller alla typer av matcher - träning, serie, cuper, turneringar m m) 
 • Vid träning delas träningsgruppen in i smågrupper:
  • för spelare födda 2002 och senare skall träningen ske i mindre grupper. Någon specificering av hur många som kan ingå i betydelsen för mindre grupper finns inte.  Varje träningsgrupp tar ett eget ansvar för att stora grupper inte skapas och lägger upp sina träningar enligt detta, allt för att bidra till minskad smittspridning 
  • för spelare födda från 2001 och tidigare får smågrupperna innehålla högst 8 spelare i varje gruppering
 • Byt om hemma
 • Egen vattenflaska används. Lånas ej ut!
 • Ingen involverad i vår verksamhet deltar om man:
  • känner sig sjuk
  • har symptom så som feber, hosta, huvudvärk, halsont
  • har någon i sin närhet som drabbats av Covid-19
 • Vi har en publikfri Idrottsplats - det innebär att endast spelare o ledare får vara inne på IP
Hjälp med bilder till ny bildbank för föreningen.
2021-03-25 10:32

 Har du några riktigt bra IFK Klagshamn bilder, eller är du en duktig fotograf?

Nu har vi gått live med ny hemsida, men vi har fortfarande bara gamla bilder. Vi vill så gärna ha nya fina bilder istället. Så därför ber vi er om hjälp. Du kan hjälpa till på minst två sätt.

1. Har du några riktigt bra bilder med IFK Klagshamn i fokus som du är stolt över. Skicka gärna dessa till mig på stefan.winbladh@gmail.com (välj ut de bästa och skicka inte allt du har)

2. Är du duktig på att fotografera och gärna hjälper oss att ta ett gäng bra bilder som kan visa glädje, gemenskap och stolthet med IFK Klagshamns i fokus.
Hör av dig till stefan.winbladh@gmail.com om du kan hjälpa till.

Vi vill att den som tagit bilden och alla som går att identifiera på bilderna ska vara medvetna och ok med att bilderna kan användas av klubben på hemsidan och i andra sammanhang där klubben marknadsförs. Det blir som en bildbank som vi kan använda framöver.
Vi kommer välja ut de bilder vi tycker representerar föreningen bäst för att spara i banken.

För tydligheten skull så har vi inte möjlighet att köpa bilder eller betala en fotograf. Men vi är väldigt tacksamma för de bilder vi kan få använda utan kostnad. 

Tack på förhand.

VI ÄR LIVE!
2021-03-17 13:19

IFK Klagshamns nya hemsida och app är nu här!

 

Ladda hem appen SportAdmin Medlemsapp

Logga in med er registrerade mail - få engångskod från Sportadmin

 

 

Välkommen till Årsmöte!
2021-02-04 09:50

Välkommen till IFK Klagshamns årsmöte!

 

Du som medlem är varmt välkommen att delta på IFK Klagshamns årsmötet söndagen den 7/3 kl. 10.00. 

OBS! Som medlem räknas den som betalt sin medlemsavgift under innevarande period.

 

Vid deltagande vänligen maila kansliet er anmälan då mötet kommer ske i digital form i år. 

 

Motioner skall senast vara inskickade den 15/2.

Skickas till Kansliet

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
 
Våra sponsorer