IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Välkommen till IFK Klagshamn Herr Senior

IFK Klagshamns representationslag för herrar spelar säsongen 2021 i division 4 sydvästra Skåne. Laget leds av huvudtränare Daniel Pode, samt assisterande tränare David Westerling.

 

Ambitionen med vår närvaro på ifkklagshamn.com, samt på sociala medier såsom Instagram (@ifk.klagshamn.herr) och Twitter (@Herrifk), är att förmedla de senaste nyheterna kring laget, matcher och resultat.

 

Vi välkomnar gästande lag, domare och publik till "Sveriges vackraste idrottsplats", Klagshamns IP!

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

Referat: BK Flagg - IFK Klagshamn
BK Flagg - IFK Klagshamn, 2-2 (1-2)
2021-11-30 15:47
Oskar Melldén med två mål mot BK Flagg.

Över en vecka har gått sedan den oavgjorda matchen mot BK Flagg, säsongen sista drabbning.  Förutsättningarna var glasklara, vid vinst  skulle IFK Klagshamn avancera till division tre, som bästa tvåa i division fyra Skåne. Så blev inte fallet, då matchen slutade med 2-2 och kryss. En match som präglades av stort bollinnehav av IFK, speciellt under första halvleken, men det var ändå hemmalaget som enkelt kunde ta ledningen på en fast situation tidigt i första. Dock, sakat men säkert tog IFK över initiativet och först kvitterade och sedan tog ledningen innan halvtid, båda gångerna genom Oskar Melldén. IFK var på gång, och det var positiva känslor i paus. Efter sidbytet så mattades tempot av, och få farligheter skapades under fösta delen av andra halvlek. Men oturen skulle grina IFK i ansiktet. Återigen skulle BK Flagg göra mål på en fast situation, och IFK var tvungna att jaga vinstmål. Chanser skapades, friläge missades, men det skulle bli värre. Ett med IFK-ögon solklart mål, dömdes bort med mindre än tio minuter kvar av matchen. Kapten Viktor Andersson nådde högst på hörna, men domare Jonathan Smith hittade av någon outgrundlig anledning något som enligt honom var en ojusthet mot BK Flaggs målvakt, vilket renderade frispark till hemmalaget. Självklart så jämnar sig domslut både i med och motgång ut sig under en hel säsong, men från ett Klagshamnsperspektiv så kändes bedömningen från dommarhåll, i ett sådant viktigt läge, som synnerligen otajmad. Slutsignal och krysset var ett faktum, och steget mot avancemang stoppat. Ett brutalt slut på en annars väldigt framgångsrik säsong för IFK Klagshamn. IFK-målskytt: Oskar Melldén 2.

Inför BK Flagg - IFK Klagshamn
2021-11-20 08:59

Årets sista match, och “allt” ska avgöras. Vid vinst så är avancemanget till division tre säkrat för IFK Klagshamn - det är inte mer komplicerat inte så. Tränarparet Pode & Westerling har i princip alla spelare i truppen tillgängliga, så det är starkast möjliga matchtrupp som möter upp. Hemmalaget från Backarna har säkrat nytt kontrakt sedan några veckor tillbaka, men är säkerligen motiverade för att avsluta säsongen med en bra prestation. Så, underställ på, IFK-halsduk med, och bege er till Kirsebergs IP och heja fram våra Gulblåa Hjältar! Avspark kl. 13.

Referat: IFK Klagshamn - Lilla Torg FF
IFK Klagshamn - Lilla Torg FF, 0-1 (0-1)
2021-11-18 15:48
Sebastian Lundin i matchen mot LTFF.

Andra förlusten i rad, och fjärde nederlaget totalt - IFK Klagshamn förlorade toppmatchen Lilla Torg FF i lördags med 0-1. Återigen var det ett hemmalag som mötte upp utan tempo och någon större vilja, i alla fall under första halvlek. Gästerna från Mariedal kontrollerade händelserna, pressade högt, och gav inte hemmalaget många chanser att få igång sitt spel. Precis som föra helgen var det ett psykologiskt viktigt mål, strax innan halvtid som skulle visa sig avgörande. Trots bra snack i halvtid i hemmalägret, och en uppryckning i andra, var våra hjältar från Klagshamn inte riktigt nära. Den sista skärpan var inte på plats, helt enkelt. Med dessa blytunga poäng för Lilla Torg, så tajtas racet till ordentligt i kampen om avancemang till division tre. Samtidigt, IFK Klagshamn har allt i egna händer inför avgörandet på lördag mot BK Flagg.

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 13:00
2 - 2  
Lör 13/11 13:00
0 - 1  
Lör 6/11 13:00
1 - 4  
Fre 29/10 19:00
0 - 3  
Lör 23/10 13:00
9 - 0  
Lör 16/10 13:00
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Träning, Klagshamn, 02/12 20:00
Match, Klagshamn, 04/12 13:00
Match, Tomelilla , 05/02 13:00
Match, Simrishamn, 19/02 13:00
Match, Limhamn, 26/02 12:00
Match, Höllviken, 05/03 13:00
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer