Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Mini world cup i Flensburg 3-5 juni
2021-11-14 09:01

Hej alla föräldrar,

 

Som ni vet har pandemin satt stopp för turneringar och cuper i snart två år. Killarna har varit grymma och kört på med träning och seriespel. Tyvärr har killarna inte fått uppleva så mycket av den där extra kryddan som cuper ger och den lagsammanhållning som det bygger. Vi vet att många av killarna har saknat detta..

 

Även om ovissheten om framtiden fortfarande är stor vill vi gärna hitta en spännande cup till killarna i laget. Nu tror vi att vi har hittat ett riktigt guldkorn.

Cupen heter MINI WORLD CUP och spelas i FLENSBURG (TYSKLAND) bara 3 timmar bort! Det är en stor cup med över 100 lag som spelas helgen 3-5 juni. 

Målet med denna cup är att alla lag ska få jämna matcher men det kan vara lite tuffa matcher tills man är på rätt nivå. Att möta tufft motstånd är ju också väldigt utvecklande. Alla lag spelar minst 6 matcher á 1x25 minuter.

Vi vill ställa upp med 2-3 lag beroende på intresse bland barnen. Vi vill att alla som vill ska kunna följa med.

Lagen vi ställer upp med kommer att vara nivåindelade.

 

Kostnaden för att delta i turneringen kommer att betalas ur lagkassan.

Turneringen kan avbokas 10 veckor innan den starta, vilket är bra med den ovisshet som råder.

 

Boende kostar €134/person och då ingår frukost och middag 2 dagar. Alla barn som vill följa med måste vara beredda på att "tjäna" in denna summa genom att sälja varor. Vi återkommer med en närmare specifikation gällande detta.

 

Vi kommer också försöka få in en del av pengarna genom företagssponsring. Känner ni till något företag eller kanske t.o.m. själv driver ett företag, som ni tror, eller vet, vill vara med och sponsra? Tveka då inte att meddela detta till Jens Johansson jens@grevon.se. Företagets logo kommer då att synas på grabbarnas matchkläder på turneringen.

Vi kommer också att behöva ha med några föräldrar som chaufförer och som stöd på resan.

Övrig mat, samt andra aktiviteter står föräldrarna själva för. Det finns mycket roligt att hitta på när vi inte spelar matcher.

 

Vi tror att detta kan bli en upplevelse utöver det vanliga för våra killar!

 

Det brinner lite i knutarna, därför behöver vi ha ditt barns anmälan senast tisdagen den 30/11 kl. 18,30.

Vill du som förälder följa med och hjälpa till (man betalar själv för mat och logi)? Skicka då din intresseanmälan till linda@grevon.se 

Skriv "FLENSBURG"i ämnesraden. I meddelandet skriver du ditt och ditt barns namn.

 

Vill ni läsa mer om MINI WORLD CUP?

 

Vi hoppas så klart på ett stort intresse bland killarna i laget, för det här är ett  äventyr som vi tror kommer stärka lagsammanhållningen ytterligare!

 

OBS! VI ÄR INTE GARANTERADE PLATS I TURNERINGEN SÅ TILLGÅNGEN PÅ PLATSER KAN KOMMA ATT FÖRÄNDRAS.

 

Med vänlig hälsning

Tränarna IFK KLAGSHAMN P11


Nyhetsarkiv
PÅMINNELSE!2022-10-11 19:32
Kiosk2022-08-15 09:01
Kiosken2022-04-25 14:53
Kom och fira imorgon!2021-09-03 10:09
 
Våra sponsorer