ÅSHÖJDEN CUP 2022 - ANMÄLAN ÖPPEN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Bli medlem i IFK Klagshamn
BLI MEDLEM
Kiosken
2022-04-25 14:53

Det är dags att starta upp kiosken igen och P11 har fått den stora äran att ha kiosken söndagen den 15 maj mellan kl 9-16. Det är kiosken som finns i hallen som man använder. Kiosken ska vara öppen mellan 9-16 så ni som ska öppna, behöver komma en tid innan för att förbereda det som ska förberedas. Det är tre personer som bemannar kiosken. Om det är match på bollfältet kan man använda en vagn, som finns i hallen, för att köra ut och sälja kaffe och choklad på bollfältet. Det finns en guide i cafeterian på allt som förväntas av er som står i cafeterian.

 

Jag kommer att få en handkassa av de som står i kiosken dagen innan med nyckelknippa med tagg till hallen. I denna handkassa ska det även finnas en växel och kuvert med instruktion hur man för kassabok. Jag kommer att lämna denna vidare under lördagen, till någon av er som står förmiddagspasset, så ni har allt när det är dags. Handkassan ska lämnas till kansliet på måndagen och någon av er som står sista passet får gärna lämna in handkassan på måndagen till kansliet.

 

Om ni inte kan den tid som ni blivit tilldelad, ber jag er att själv byta tid med någon annan inom laget. Jag har ingen möjlighet att styra upp byten utan detta måste ni själv sköta. Det är en vårdndashavare för respektive barn som står i kiosken.

 

9-12:30

Harry Brandgård

Kamel Elmughanni

Olle Ahlberg

 

12:30-16

Timur Ören

Viktor Nicklasson

Viktor Peci

 

Mvh Marie, cafeteriaansvarig.

Powerpoint från föräldramöte
2022-03-29 20:53

Hej!

 

Tack till er som medverkade på dagens förldramöte. Här finner ni den utlovade powerpointen i pdf-format

 

Länk till Stadium Team Sales finner ni här

 

MVH
Ledarna P11

Info Mini World Cup - uppdatering
2022-01-13 14:08

Hej alla föräldrar,

 

Här kommer lite glädjande nyheter nu i dessa tider när det mesta, åter igen, handlar om Coronapandemin.

 

Vi har fört en bra dialog med cupansvariga för Mini World Cup i Flensburg. Efter att ha fått försäkran om mycket flexibla bokningsregler har vi valt att anmäla tre lag till cupen i sommar.

Det har varit ett fantastiskt intresse bland både barn och föräldrar och med få undantag kommer hela truppen åka iväg på detta äventyr i sommar!

 

Vår bokning är nu bekräftad och även boende är bokat för samtliga anmälda.

 

Inom kort kommer vi att göra upp ett schema för körning ner och även för boendesituationen på plats.

 

Vi kommer också behöva hjälp med allt runt omkring matcherna. Vi kommer att ha en samlingsplats på cupområdet där det kommer att finnas vatten och frukt tillgängligt. Till samlingsplatsen ska killarna alltid ha möjlighet att hitta en vuxen om något problem uppstår. Pelle ordnar tält så att vi kan hålla oss torra vid dåligt väder. Vi kommer att beskriva vilka behov av hjälp vi behöver i ett senare utskick.

 

Kostnader:

  • Anmälningsavgift för 3 lag betalas av klubbkassan 
  • Boendekostnad för killarna är €134/barn. Tanken är att detta ska bekostas av att barnen är ute och säljer varor (info kring detta kommer snart). Varje barn måste sälja tillräckligt för att bekosta boendet och andra kostnader.
  • Alla ledare får sitt boende betalt av lagkassan (tre tränare bor redan gratis i bokningen). Detta för att de gör ett kanonjobb vecka ut och in med våra killar.
  • Boendekostnad för föräldrar, syskon och övriga anmälda supportrar är €134/person. Detta bekostar varje anmäld själv

Boendet är inkl. halvpension (frukost och middag av det enklare slaget tillsammans med andra lag). Lunch måste varje spelare bekosta själv.

Frukt och vatten kommer att finnas tillgängligt för spelarna/tränarna på cupområdet, detta betalas av försäljningen av varor. All annan konsumtion betalar man för själv.

 

Vi kommer att göra en rumsindelning där varje barn kommer att få med sig någon kompis man känner sig bekväm med. I övrigt kommer vi blanda mellan lagen och "byarna".

En packlista kommer också att skickas ut med de saker man behöver ha med sig på resan.

Detta kommer i ett eget mail efter nyår.

 

Första betalning har vi fått framskjuten till första mars. Då behöver vi ha fått in betalning av boende (€134/person) från alla föräldrar/syskon och andra supporters.

 

Det är viktigt att vi kommer igång med försäljning så snart som möjligt. Därför kommer info om detta inom kort så håll utkik i din mailbox!

 

Vi tänker att vi ska höras och synas runt planerna när barnen spelar så att de får lite extra vind i ryggen! Vi har ett gäng storasyskon som gärna är med som tifoansvariga. De kommer säkert behöva en del hjälp med att ordna flaggor och annat supportermaterial i blått och gult. Klä er gärna i blått och gult när ni hejar på lagen.

Lag som inte spelar samtidigt kommer också att ge support från sidlinjen för att ytterligare höja stämningen!

 

Vi vet att detta kommer bli en rolig upplevelse för alla killarna i laget och hoppas att de ser fram emot detta lika mycket som vi gör!

 

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att vända er till oss cupansvariga:

Pelle Kadziolka paka@royalgreenland.com

Jens Johansson jens@grevon.se

 

Vänligen
Tränarna

IFK Klagshamn P11

Mini world cup i Flensburg 3-5 juni
2021-11-14 09:01

Hej alla föräldrar,

 

Som ni vet har pandemin satt stopp för turneringar och cuper i snart två år. Killarna har varit grymma och kört på med träning och seriespel. Tyvärr har killarna inte fått uppleva så mycket av den där extra kryddan som cuper ger och den lagsammanhållning som det bygger. Vi vet att många av killarna har saknat detta..

 

Även om ovissheten om framtiden fortfarande är stor vill vi gärna hitta en spännande cup till killarna i laget. Nu tror vi att vi har hittat ett riktigt guldkorn.

Cupen heter MINI WORLD CUP och spelas i FLENSBURG (TYSKLAND) bara 3 timmar bort! Det är en stor cup med över 100 lag som spelas helgen 3-5 juni. 

Målet med denna cup är att alla lag ska få jämna matcher men det kan vara lite tuffa matcher tills man är på rätt nivå. Att möta tufft motstånd är ju också väldigt utvecklande. Alla lag spelar minst 6 matcher á 1x25 minuter.

Vi vill ställa upp med 2-3 lag beroende på intresse bland barnen. Vi vill att alla som vill ska kunna följa med.

Lagen vi ställer upp med kommer att vara nivåindelade.

 

Kostnaden för att delta i turneringen kommer att betalas ur lagkassan.

Turneringen kan avbokas 10 veckor innan den starta, vilket är bra med den ovisshet som råder.

 

Boende kostar €134/person och då ingår frukost och middag 2 dagar. Alla barn som vill följa med måste vara beredda på att "tjäna" in denna summa genom att sälja varor. Vi återkommer med en närmare specifikation gällande detta.

 

Vi kommer också försöka få in en del av pengarna genom företagssponsring. Känner ni till något företag eller kanske t.o.m. själv driver ett företag, som ni tror, eller vet, vill vara med och sponsra? Tveka då inte att meddela detta till Jens Johansson jens@grevon.se. Företagets logo kommer då att synas på grabbarnas matchkläder på turneringen.

Vi kommer också att behöva ha med några föräldrar som chaufförer och som stöd på resan.

Övrig mat, samt andra aktiviteter står föräldrarna själva för. Det finns mycket roligt att hitta på när vi inte spelar matcher.

 

Vi tror att detta kan bli en upplevelse utöver det vanliga för våra killar!

 

Det brinner lite i knutarna, därför behöver vi ha ditt barns anmälan senast tisdagen den 30/11 kl. 18,30.

Vill du som förälder följa med och hjälpa till (man betalar själv för mat och logi)? Skicka då din intresseanmälan till linda@grevon.se 

Skriv "FLENSBURG"i ämnesraden. I meddelandet skriver du ditt och ditt barns namn.

 

Vill ni läsa mer om MINI WORLD CUP?

 

Vi hoppas så klart på ett stort intresse bland killarna i laget, för det här är ett  äventyr som vi tror kommer stärka lagsammanhållningen ytterligare!

 

OBS! VI ÄR INTE GARANTERADE PLATS I TURNERINGEN SÅ TILLGÅNGEN PÅ PLATSER KAN KOMMA ATT FÖRÄNDRAS.

 

Med vänlig hälsning

Tränarna IFK KLAGSHAMN P11

Kom och fira imorgon!
2021-09-03 10:09

Kom och fira IFK Klagshamns 100 års jubileum imorgon! Mer information här

 

Imorgon lördag 4 sep händer det mycket. Vi har två stycken matcher, första borta mot Husie IF 12:30-13:30 andra borta mot Hyllie IK 16:30-17:30. Mellan dessa matcher vore det trevligt om så många som möjligt av våra killar kunde vara med på dem festligheter som klubben anordnar. Ta gärna med hela familjen!

 

Obs! Även om vi ledare kommer vara på plats merparten av tiden så kommer man dit på eget ansvar.

 

Under dagen kommer även vissa av er föräldrar ansvara för kiosk/grill. Glöm inte bort att (själv) byta med annan förälder man har förhinder själv.

 

Vi ses!

 

Ledarna P11

P11 kommer ansvara för kiosken lör 4 sep istället
2021-08-26 21:45

Hej,

 

Klubben har återkommit med besked om att de inte hinner göra klart kiosken till helgen. Vi kommer i stället tillsammans med två andra lag, ta hand om kiosken på Klagshamnsdagen, nästa helg den 4 september. Det kommer finnas tre stationer och vi kommer att få ansvar för en station, antingen kiosken eller en grillplats. Stationerna ska vara öppna kl 9-19. Vi behöver vara 4 personer på plats. Behöver man byta gör man det själv med en annan förälder.

 

Klockan 9:00-12:30 Klockan 12:30-15:30 Klockan 15:30-19:00
Elias B  Angelo Danilo  
Abbe  Benyamin Elias K 
Adam Calle                      Felix
Adrian Charlie L Gustav

 

// Marie

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer