Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Bli medlem i IFK Klagshamn
BLI MEDLEM
GUTZ-försäljningen stänger ikväll kl 21.00
2022-10-23 15:01

Ikväll kl 21.00 stänger jag lagets försäljning och skickar vår samlade order till GUTZ. Alla ni som ännu inte lagt upp era barn som säljare för laget måste göra det omgående och sedan lägga in era sålda varor innan tiden går ut.

 

Återkommer snart med info om betalning samt sammanställning på hur försäljningen har gått.

 

Trevlig söndagskväll!

//Johan Ramberg

PÅMINNELSE!
2022-10-11 19:32

Hej P11,

 

Ser att ännu har bara hälften av er registrerat er som säljare på GUTZ. Hoppas att alla kommit igång med sin försäljning oavsett och när ni känner er redo så registrera er på nedan länk och börja lägga in era försäljningar. Använd ert barns namn vid registreringen men gärna er egen e-post. Mer info finns i tidigare utskick.

 

https://webshop.gutz.se/sv/ts/register/63295da60056db6b854106b9

 

Kvällen den 23/10 stänger försäljningen och jag skickar då in hela lagets order. Tänk på att vara klara i god tid innan dess.

 

Ser att det redan finns en schysst vinst till laget så fortsätt att sälja på så får killarna in riktigt fina pengar till cuper och lagaktiviteter. Kör hårt!

 

Frågor? Någon som ännu inte fått katalogen? Hör av er till mig på: johan.ramberg@gmail.com

Säljstart GUTZ idag. Viktig info!
2022-09-20 17:33

Då har försäljningen startat och ni kan nu gå in på nedan länk och registrera ert barn/spelare som ny säljare för laget. Fyll i ert barns namn men förslagsvis använder ni er av en förälders e-postadress, upp till er.

 

VIKTIGT! Tänk på att notera den automatiskt genererade koden på 5 tecken som är ert användarnamn vid inlogg, det är inte e-postadressen ni loggar in med.

 

Länk till registrering av säljare i P11:

 

https://webshop.gutz.se/sv/ts/register/63295da60056db6b854106b9

 

När ni väl är inne väljer ni själva om ni vill sälja via katalog och sedan lägger man upp sina ordrar, en per kund, och får dessa levererade till klubben eller om ni vill sälja via vårt lags webbshop.

 

Nedan länk går till lagets egen webbshop hos GUTZ. Här kan man även välja leverans hem via postombud om tex kunden bor långt från er som säljare. Väl i kassan väljer man vilken säljare man vill stödja med sitt köp (därav viktigt med barnens namn vid registreringen).

 

Länk till lagets webbshop:

 

https://webshop.gutz.se/63295da60056db6b854106b9/ecom/

 

5 paket eller fler per spelare ska säljas. 60 kr per paket går direkt till lagkassan.

 

Undrar ni något så kontakta mig via mail på:

 

johan.ramberg@gmail.com

 

Kom ihåg att försäljningen pågår tom 23/10. Jag kommer då att påminna er om betalning och det är viktigt att ni då betalar omgående via Swish till 0739833381 och märkt med säljarens/ert barns namn. Kör hårt 😊

 

//Johan Ramberg

P11 klädförsäljning GUTZ - OBS! Obligatorisk..
2022-09-19 20:05

Hej alla P11-föräldrar!

 

Klubben har beslutat att alla spelare ska sälja klädpaket via samarbetspartnern GUTZ.

 

Försäljningen startar officiellt nu på torsdag 22/9 och avslutas 23/10 så det gäller att sätta igång direkt.

 

GUTZ har varit i textilbranschen i 50 år med varumärken som exempelvis Topeco och Gripsholm, men dom är ganska nya på sälj via föreningar/skolklasser. Dom utlovar betydligt högre kvalitet på sina produkter än största konkurrenten New Body, så det bådar ju gott..

 

Produkterna är organiserade i paket som kostar 200 kr/st. Exempelvis ett par löpartights = 200 kr, tre par kallingar = 200 kr eller fem par strumpor = 200 kr, ja ni fattar 😊. 60 kr per sålt pkt går direkt till lagkassan. Klubben gynnas i form av ett sponsoravtal.

 

Varje spelare ska sälja minst 5 klädpaket var men säljer vi fler får alla i laget också en fin premie.

 

Snitt per säljare

10 pkt = vattenflaska

15 pkt = gympapåse

20 pkt = gymbag

 

Försäljningsmaterial i form av en katalog kommer att delas ut av Oliver Ramberg på träningarna i nästa vecka. Påminn era barn om att ta med denna hem eller kom ner till träningen och hämta.

 

Länk till katalogen om ni vill tjuvkika:

 

https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_aw2022_sv_issuu?fr=sM2M4NjQ1MDY0MzI

 

Varje säljare (spelare) kommer också att få inlogg till GUTZ säljportal där man knappar in sina egna försäljningar själv. Här kan vi även välja att aktivera en webbshop, få egen länk till den som kan skickas till släkt och vänner som bor på annan ort. Sortimentet är också lite större i webbshoppen så tänker helt klart att vi aktiverar denna.

 

Efter avslutad försäljning packas, märks och skickas era varor till klubben där dom kan hämtas ut av respektive säljare. Fakturan kommer sedan till mig så se till att betala till mig omgående när uppmaning kommer.

 

Återkommer snart med mer info. Det här fixar vi tillsammans 🤩, blir bra klirr i lagkassan. Kör hårt!

 

Trevlig kväll!

//Johan Ramberg

Kiosk
2022-08-15 09:01

Det är dags att starta upp kiosken igen inför hösten och P11 har blivit tilldelade lördagen och söndagen den 24 och 25 september. Lördagen 9:00-14:00 och söndagen 9:00-15:00. Kiosken ska vara öppen mellan de här tiderna så ni som ska öppna, behöver komma en tid innan för att förbereda det som ska förberedas. Det är tre personer som bemannar kiosken. Om det är match på bollfältet kan man använda en vagn, som finns i hallen, för att köra ut och sälja kaffe och choklad på bollfältet. Det finns en guide i cafeterian med ytterligare information.

 

Jag kommer att få en väska med nyckelknippa med tagg till hallen. I denna väska ska det även finnas en växelkassa och 3 kuvert, med instruktion hur man för kassabok. Jag kommer att lämna denna vidare under fredagen, till någon av er som står förmiddagspasset på lördagen. Handkassan ska lämnas till kansliet på måndagen och någon av er som står sista passet får gärna lämna in handkassan på måndagen till kansliet. Om det inte går att lösa, hör av er till mig så löser vi det.

 

Om ni inte kan den tid som ni blivit tilldelad, ber jag er att själv byta tid med någon annan inom laget. Jag har ingen möjlighet att styra upp byten utan detta måste ni själv sköta. Jag skriver barnets namn, men det är en vårdnadshavare för respektive barn som står i kiosken.

 

Lördagen 9-11:30

Abbe Lennemark Landin

Adrian Zuta

Aksel Yngström

Lördagen 11:30-14

Angelo Yousif

Calle Göransson

Charlie Larsson

Söndagen 9-12

Danilo Markovic

Elias Kursell

Felix Erlsbacher

Söndagen 12-15

Gustav Wikberg

Harry Brandgård

Kamel Elmughanni

 

Mvh Marie, kioskansvarig

Kiosken
2022-04-25 14:53

Det är dags att starta upp kiosken igen och P11 har fått den stora äran att ha kiosken söndagen den 15 maj mellan kl 9-16. Det är kiosken som finns i hallen som man använder. Kiosken ska vara öppen mellan 9-16 så ni som ska öppna, behöver komma en tid innan för att förbereda det som ska förberedas. Det är tre personer som bemannar kiosken. Om det är match på bollfältet kan man använda en vagn, som finns i hallen, för att köra ut och sälja kaffe och choklad på bollfältet. Det finns en guide i cafeterian på allt som förväntas av er som står i cafeterian.

 

Jag kommer att få en handkassa av de som står i kiosken dagen innan med nyckelknippa med tagg till hallen. I denna handkassa ska det även finnas en växel och kuvert med instruktion hur man för kassabok. Jag kommer att lämna denna vidare under lördagen, till någon av er som står förmiddagspasset, så ni har allt när det är dags. Handkassan ska lämnas till kansliet på måndagen och någon av er som står sista passet får gärna lämna in handkassan på måndagen till kansliet.

 

Om ni inte kan den tid som ni blivit tilldelad, ber jag er att själv byta tid med någon annan inom laget. Jag har ingen möjlighet att styra upp byten utan detta måste ni själv sköta. Det är en vårdndashavare för respektive barn som står i kiosken.

 

9-12:30

Harry Brandgård

Kamel Elmughanni

Olle Ahlberg

 

12:30-16

Timur Ören

Viktor Nicklasson

Viktor Peci

 

Mvh Marie, cafeteriaansvarig.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 25/03 13:23 
Hem, 06/03 19:00 
Hem, 26/01 09:59 
 
Våra sponsorer