Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Info Mini World Cup - uppdatering
2022-01-13 14:08

Hej alla föräldrar,

 

Här kommer lite glädjande nyheter nu i dessa tider när det mesta, åter igen, handlar om Coronapandemin.

 

Vi har fört en bra dialog med cupansvariga för Mini World Cup i Flensburg. Efter att ha fått försäkran om mycket flexibla bokningsregler har vi valt att anmäla tre lag till cupen i sommar.

Det har varit ett fantastiskt intresse bland både barn och föräldrar och med få undantag kommer hela truppen åka iväg på detta äventyr i sommar!

 

Vår bokning är nu bekräftad och även boende är bokat för samtliga anmälda.

 

Inom kort kommer vi att göra upp ett schema för körning ner och även för boendesituationen på plats.

 

Vi kommer också behöva hjälp med allt runt omkring matcherna. Vi kommer att ha en samlingsplats på cupområdet där det kommer att finnas vatten och frukt tillgängligt. Till samlingsplatsen ska killarna alltid ha möjlighet att hitta en vuxen om något problem uppstår. Pelle ordnar tält så att vi kan hålla oss torra vid dåligt väder. Vi kommer att beskriva vilka behov av hjälp vi behöver i ett senare utskick.

 

Kostnader:

  • Anmälningsavgift för 3 lag betalas av klubbkassan 
  • Boendekostnad för killarna är €134/barn. Tanken är att detta ska bekostas av att barnen är ute och säljer varor (info kring detta kommer snart). Varje barn måste sälja tillräckligt för att bekosta boendet och andra kostnader.
  • Alla ledare får sitt boende betalt av lagkassan (tre tränare bor redan gratis i bokningen). Detta för att de gör ett kanonjobb vecka ut och in med våra killar.
  • Boendekostnad för föräldrar, syskon och övriga anmälda supportrar är €134/person. Detta bekostar varje anmäld själv

Boendet är inkl. halvpension (frukost och middag av det enklare slaget tillsammans med andra lag). Lunch måste varje spelare bekosta själv.

Frukt och vatten kommer att finnas tillgängligt för spelarna/tränarna på cupområdet, detta betalas av försäljningen av varor. All annan konsumtion betalar man för själv.

 

Vi kommer att göra en rumsindelning där varje barn kommer att få med sig någon kompis man känner sig bekväm med. I övrigt kommer vi blanda mellan lagen och "byarna".

En packlista kommer också att skickas ut med de saker man behöver ha med sig på resan.

Detta kommer i ett eget mail efter nyår.

 

Första betalning har vi fått framskjuten till första mars. Då behöver vi ha fått in betalning av boende (€134/person) från alla föräldrar/syskon och andra supporters.

 

Det är viktigt att vi kommer igång med försäljning så snart som möjligt. Därför kommer info om detta inom kort så håll utkik i din mailbox!

 

Vi tänker att vi ska höras och synas runt planerna när barnen spelar så att de får lite extra vind i ryggen! Vi har ett gäng storasyskon som gärna är med som tifoansvariga. De kommer säkert behöva en del hjälp med att ordna flaggor och annat supportermaterial i blått och gult. Klä er gärna i blått och gult när ni hejar på lagen.

Lag som inte spelar samtidigt kommer också att ge support från sidlinjen för att ytterligare höja stämningen!

 

Vi vet att detta kommer bli en rolig upplevelse för alla killarna i laget och hoppas att de ser fram emot detta lika mycket som vi gör!

 

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att vända er till oss cupansvariga:

Pelle Kadziolka paka@royalgreenland.com

Jens Johansson jens@grevon.se

 

Vänligen
Tränarna

IFK Klagshamn P11


Nyhetsarkiv
PÅMINNELSE!2022-10-11 19:32
Kiosk2022-08-15 09:01
Kiosken2022-04-25 14:53
Kom och fira imorgon!2021-09-03 10:09
 
Våra sponsorer