IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - Husie IF
2021-06-10 20:21

Efter helgens premiär, då en pinne bärgades hem från Trelleborg, är det nu dags för årets första seriematch på hemmaplan. IFK Klagshamn tar emot nykomlingen Husie IF, som efter ett par år i femman, nu återigen är tillbaka i division fyra. Gästande Husie anländer till IP med, vad man kan tänka sig, ett gott självförtroende då man lyckades säkra tre poäng i sin öppningsmatch efter ha besegrat Vellinge FF på hemmaplan med solida 3-1. Det är dags - matchbollar är pumpade, mattan är klippt och avspark är satt till 19.00!

Pode om matchen och förutsättningar:

 

- Skönt att äntligen få spela match på hemmaplan igen! Blev ytterst få matcher på IP förra året, både på grund av en kort säsong, men även det faktum att planen inte var i speldugligt skick, vilket gjorde att vi fick spela några matcher ”hemma på bortaplan”. Inte optimalt. Nu ser fram emot första ”riktiga” hemmamatchen, med en förväntan om att bygga vidare på det vi började med förra året, och förhoppningsvis resulterar det i vår första trea.

 

Truppen:

 

Johannes Wetterberg

Oliver Mellberg

Simon Thoresson

Anton From

Martin Flou

Nichlas Schön

Jonathan Reuben

Sebastian Lundin

Erik Persson

Kacper Robaszynski

Jesper Bengtsson

Marcus Pode

Oskar Mellden

Daniel Alm

Anton Jongmans

Elliot Levin

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer