IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Presentation av spelare – Viktor Andersson
2021-06-09 16:34
Viktor Andersson

Först ut I raden av spelarpresentationer är, som sig bör, vår lagkapten Viktor Andersson. ”Vigge” har efter ett antal säsonger i den gula tröjan seglat upp som en av våra viktigaste kuggar i lagbygget IFK Klagshamn. En allsidig spelare med många kvalitéer, styr laget antingen från en mittbacksposition eller från mittfältet, oavsett var tränare Pode sätter honom.

Vad betyder det för dig att vara kapten i IFK, och vad fokuserar du på din roll som lagkapten?

 

- Trots min unga ålder har jag ändå varit i A-laget i ca 5 år vilket tror jag varit en bidragande faktor till att jag ens är lagkapten. Självklart är det en boost till självförtroende att få vara lagkapten, och vara en viktig pjäs i lagbygget för i år. Det jag fokuserar mest på som lagkapten är egentligen mest att visa min inställning ute på planen för de övriga och hoppas att de kan se det som en boost för dem själva att verkligen kämpa. För övrigt är det viktigt att leda och styra laget under match, både i med och motgång.

 

Berätta lite om dig själv och vad du gör när du inte spelar fotboll för IFK.

 

- När jag är inte är nere på Klagshamn IP och lirar boll så antingen studerar jag eller jobbar. Annars på fritiden gillar jag att umgås med vänner och har precis köpt in en golfbag, så nu ser ni mig mest på golfbanan under sommaren!

 

Nichlas västerfort, Jeppas "flabb", eller Martins "motläggsförmåga" att alltid få med sig bollen - om du mirakulöst plötsligt fick en av dessa förmågor, vilken hade du valt och varför?

 

- Jeppas flabb måste vara en riktig börda så får nog välja Nichlas magiska vänsterdoja!

 

Vilken spelare har imponerat mest på dig såhär långt under försäsong / säsong och varför?

 

Många unga spelare som visat framfötterna, dock skulle jag säga att Elliott Levin visat fin känsla i sin vänsterfot.

 

Vad är ditt tips på var vi hamnar i tabellen efter 22 omgångar? Motivera!

 

- Efter vad man fått se från laget under dessa två matcher i år har vi visat att vi kommer vara i toppen och slåss om spel i division 3 nästa år!

 

Vi önskar Viktor lycka till under säsongen!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer