Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

IFK Klagshamn
3 - 0
Dalby GIF
IFK Klagshamn3 - 0Dalby GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 01 juni, 19:00
Plats:Klagshamns IP
Samling:18:00, Klagshamns IP
IFK Klagshamn – Dalby GIF, 3-0 (1-0)
2021-06-02 09:41
Sebastian Lundin testar skott i matchen mot Dalby GIF.

På tisdagskvällen tog IFK Klagshamn emot gästande Dalby GIF för vad som får bli den enda träningsmatchen inför säsongstarten på lördag mot FC Trelleborg. En träningsmatch som med IFK-ögon får betecknas som en ganska bra genomkörare inför det stundande allvaret. Med perioder av relativt bra spel av hemmalaget, kunde matchresultatet noteras till 3-0 till IFK. Målskyttar: Anton From, Jesper Bengtsson och Jonathan Reuben.

Huvudtränare Daniel Pode svarar på våra frågor.

 

Först, en klassisk sportfråga – hur känns det?

 

- Det känns så klart väldigt skönt att vara igång igen. Det var en härlig känsla som man har saknat väldigt mycket.

 

Vinst 3-0 som utifrån sett såg ganska komfortabel ut – vad är dina övergripande tankar om hur IFK tog sig an matchen igår?

 

- Jag tycker att vi gör det väldigt bra med tanke på att vi inte har spelat match på 8 månader och att vi gick runt på så mycket folk som vi gjorde. Ett väldigt bra anfallsspel som leder fram till 3 mål och kunde varit ett par till, det kombinerat med ett stabilt försvarsspel var väldigt tillfredställande att se.

 

Vilka saker tycket du att vi gjorde bra igår?

 

- Jag tycker vi hade ett bra och varierat anfallsspel under större delen av matchen. Vi visade upp ett väldigt stabilt försvarsspel och släppte bara till en riktig chans där Daniel gör en fantastisk räddning.

 

Vad behöver vi skruva på ytterligare för att förbättra oss?

 

- Prio ett är att komma upp ytterligare i matchtempo och öka uthålligheten ytterligare. Sen är där såklart ett par detaljer i spelet vi ska finslipa på.

 

Någon eller några IFK-are som du vill plussa like extra för?

 

- Jag tycker alla gör det väldigt bra och alltid skoj när våra ungdomar kommer in och tar för sig som dem gör. Men extra plus till Daniel för hans fantastiska räddning i en match där han annars inte har så mycket att göra, och ett extra plus till Vigge som styr och ställer i backlinjen.

 

Vi tackar Dalby GIF för matchen och önskar dom lycka till i serien. Nu ser vi fram emot premiär och matchen mot FC Trelleborg på lördag.

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/3 13:00
1 - 0  
Fre 8/3 19:00
1 - 3  
Lör 2/3 13:00
2 - 3  
Lör 17/2 14:30
1 - 5  
Lör 3/2 13:00
2 - 3  
Lör 7/10 13:00
2 - 7  
 
 
Våra sponsorer