IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

 
Åshöjden cup - 2021
2021-03-17 23:12

Vi har i styrelsen tagit ett tråkigt men nödvändigt beslut om att inte planera för en Åshöjden cup 2021.

 

Detta beror såklart på pandemin och den ovisshet den för med sig. Just i år skulle vi vilja ha Åshöjden mer än något annat år. Dels för att den blev inställd 2020, men också för att IFK Klagshamn fyller 100 år i år.

 

Vi har pratat fram och tillbaka om att vi ska köra Åshöjden i ett annat format eller vid annan tidpunkt, men landat i att när vi ska göra nästa Åshöjden så ska det kunna göras fullt ut till den folkfest det är.

 

Istället för Åshöjden så kommer vi planera för ett 100 års jubileum som vi hoppas kunna genomföra i början av september. Vi hoppas och tror att vi är i ett helt annat läge då i den här pandemin så att vi kan få träffas och umgås och fira klubbens 100 år tillsammans.

 

Vi kommer behöva hjälp av flera av er i planeringen inför detta och även där och då på plats med olika saker. Så vet du redan nu att du vill vara med och planera, fixa och dona inför detta firande så tycker jag du ska meddela kansliet på kansliet@ifkklagshamn.com direkt.

 

Vi ser fram emot att 2021 blir året då vi går tillbaks till en ”normal” tid igen. Vi ser fram emot att förhoppningsvis kunna fira i september och sen komma tillbaks med Åshöjden i full kraft 2022.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen IFK Klagshamn

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer