Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Staffanstorp United FC
1 - 0
IFK Klagshamn
Staffanstorp United FC1 - 0IFK Klagshamn

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 16 augusti, 19:30
Plats:Staffansvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142085
Samling:18:30
Staffanstorp United FC - IFK Klagshamn, 1-0 (0-0)
2022-08-20 15:48
Oskar Melldén är nära att näta mot SUFC.

Det var toppmatch i fyran på tisdagskvällen då Staffanstorp United FC tog emot IFK Klagshamn på Staffansvallen. En av årets tuffare bortamatcher mot ett hemmalag som litegrann spelade med kniven på strupen i förhållande till att verkligen hänga på i toppstriden. IFK kom till start med en solid trupp och bra känsla. Matchen igång och det var SUFC som tog tag i taktpinnen, samtidigt var det ett IFK som inte riktigt var på tårna. Dock så var det endast några halvchanser som skapades av Staffanstorp, och det kändes väl aldrig riktigt farligt. Samtidigt så var det IFK som hade halvlekens bästa chans, men hemmakeepern kunde tippa över ribban. Halvtidsvila och IFK fick möjligheten att ta ett bra snack i paus. Det var tydligt att man var tvungen att vara tydligare i sina aktioner, och helt enkelt vara mer påkopplade. Sagt och gjort, IFK jobbade sig mer och mer in i matchen och började skapa chanser, primär via högerkanten där Ratan löpte kopiöst. Och visst hade IFK chanser att spräcka nollan, närmast via skott från Nichlas (?) som via försvarare håller på att ställa målvakten, men bollen ville inte in. Istället, med ett par minuter kvar på matchuret så rensar IFK försvaret ut, men inte bättre än att en SUFC anfallare kan fånga upp, och mycket snyggt avsluta på volley i bortre förbi en helt chanslös Marko. Ett väldigt tung avslut på matchen, då IFK varit närmast segern under de nittio spelade. Vi tar dock med oss sista fyrtiofem, då vi höjde oss ett par snäpp.

Assisterande tränare David svarar på våra frågor.

 

Mycket tungt avslut på matchen, hur är känslan några dagar efter match?

 

- Så klart att det känns surt men det är bara att ta nya tag. Skönt med nya match snart.

 

Vad är det som gör att vi inte riktigt kommer in i matchen från start?

 

- Vi hade en tanke om hur matchbilden skulle vara och hur Staffanstorp skulle ta sig an matchen men det blev inte riktigt som vi tänkt. Så det krävdes att vi gjorde lite förändringar för att komma tillbaka in i matchen.

 

Hur gick snacket i halvlek?

 

- Fokus på att vi spelat bra de sista 20 min och att vi skulle fortsätta så.

 

Vad tar du med dig, trots förlusten, på pluskontot?

 

- Massor. Vårt försvar är väldigt stabilt över hela banan. Vi skapar massa möjligheter och killarna känns hungrigare än någonsin att gå efter seriesegern.

 

Vem eller vilka bör lyftas fram efter matchen mot SUFC?

 

- Vigge är återigen en gigant, och ortoligt viktig för oss. Annars, överlag, så är det många som lyfter sig speciellt i andra.

 

Vi tackar Staffanstorp United FC för matchen och önskar dom lycka till resten av säsongen. Nästa match mot Södra Sanby IF, hemma på IP, söndagen den 21e kl 13. Väl mött!

 

#forzaklagshamn


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/3 13:00
1 - 0  
Fre 8/3 19:00
1 - 3  
Lör 2/3 13:00
2 - 3  
Lör 17/2 14:30
1 - 5  
Lör 3/2 13:00
2 - 3  
Lör 7/10 13:00
2 - 7  
 
 
Våra sponsorer