Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Dalby GIF
1 - 3
IFK Klagshamn
Dalby GIF1 - 3IFK Klagshamn

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 augusti, 14:00
Plats:Dalby IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142084
Samling:13:00
Dalby GIF - IFK Klagshamn, 1-3 (1-1)
2022-08-16 10:01
Henrik Alhberg var stabil, som vanligt.

Igen, media teamet hos IFK Klagshamn, är lite slöa på att ordentligt rapportera från match. Det ska bli bättring på det. I alla fall, med tanke på den insats som gjordes i Dalby så är det väl ingen rusning till att läsa ett referat och eftersnack, så ”no harm, no faul”. Det var ett semesterbetonat IFK Klagshamn som gjorde resan till Dalby för att spela match på vad som i sista stund ändrades till gräs. Bortalaget var allt annat än på tårna, då hemmalaget kunde ta ledningen i matchens inledning. IFK var långa som lag, vann inga andrabollar, fuskade  både i offensiva och defensiva löpningar. Hemmalaget, som kämpar med näbbar och klor för att försöka säkra kontrakt, var bra mycket hungrigare. Visst, IFK brände en fyra fem öppna lägen som ska resultera i mål, vilket hade renderat i en komfortabel vinst, men nu blev det inte så. Var det ett nytt Kosova borta vi skulle bevittna? Nej, det skulle ordna till sig. Ogge kunde kvittera på snygg nick mot slutet av första, och med Jeppa och en hjälpande hand (fot) av en Dalby försvarade kunde IFK vända på steken och vinna matchen. Inte mycket att ta med sig från matchen än tre poäng, det är det. Dagens IFK-målskyttar: Oskar Melldén, Jesper Bengtsson, självmål.

Målvaktstränare Muncken svarar på våra frågor.

 

Första seriematchen efter uppehållet, det märktes?

 

- Ja, verkligen. Kändes som om vissa (många) inte riktigt var påkopplade och klara för match.

 

Underläge tidigt i matchen, hur hanterade vi det?

 

- Förhållandevis bra, ändå. Vi tuggar på och skapar en handfull klara chanser som ska vara mål. Oskärpa från vår sida, samt fina ingripande från Dalbys målvakt, snuvade oss på fler mål.

 

Snacket i halvtid?

 

- Vi kände väl att det inte var läge för att stressa upp sig. Ett bra snack att hjälpa varandra bättre med löpningar och snack, samt ha tålamod.

 

Två snabba må i andra och saken var klar?

 

Ja, det får man nog säga. Efter de två målen så spelar vi av matchen och kunde väl gjort något till. Tre poäng är tre poäng. Bra så.

 

Vem i IFK bör lyftas?

 

- Ogge framröstas av vår hemliga jury till matchens IFKare. Det är väl en OK analys.

 

Vi tackar Dalby GIF för matchen och önskar dom lycka till rssten av säsonge. Nästa match, toppdrabbning mot Staffanstorp United FC.

 

#forzaklagshamn

#trepunti

 

Fotocredd: LoMi Media - Micke Dahl (www.lomimedia.nu)


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer