Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

IFK Klagshamn
6 - 0
Husie IF
IFK Klagshamn6 - 0Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 20 maj, 19:00
Plats:Klagshamns IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142044
Samling:18:00
Herr A
Referat: IFK Klagshamn - Husie IF
IFK Klagshamn - Husie IF, 6-0 (3-0)
2022-05-25 09:44, Herr A
Jonathan Reuben mot Husie IF.

IFK Klagshamn är tillbaka i vinnarspåret efter en övertygande seger mot Husie IF. Klagshamns IP erbjöd i det närmaste perfekta förhållanden under fredagskvällen, och det var hemmalaget som utnyttjade dessa möjligheter på bästa sätt. Ett par skador och avstängningar innebar några få rockader i IFKs startelva, men det var inget som skulle påverka kvällens match. Hemmalaget tog direkt tag i matchen och var det bollförande laget. IFK var aggressivt och satte fart direkt, men det skulle dröja knappa halvtimmen innan Klagshamn skulle spräcka målnollan. Ett misstag av bortakeepern, gav Nichlas Schön möjligheten från distans att slå in matchens första mål. Av bara farten gjorde man både två och tre noll innan paus, och Husie IF såg ut som ett slaget lag. Bra snack i paus om att inte tappa fokus och att fortsätta mala på. Sagt och gjort, IFK Klagshamn fortsatte i samma tempo, och kunde direkt i andra halvlek släcka allt hopp för bortalaget, genom Kasper Robaszynskis första mål för säsongen.  Två mål skulle trilla in i bortakassen innan domaren blåste av matchen, båda två riktigt fina mål – Henrik Ahlbergs pressade skott i bortre, samt fint samspel mellan Martin Flou och Jonathan Reuben innan ”Johnny” kunde raka in i öppet mål. Sammanfattningsvis, en bra dag på jobbet. Tre punti in på kontot och en bra känsla i gruppen. Värt att notera att sex olika målskyttar kunde skrivas in i målprotokollet för IFK, en styrka att andra får kliva fram när firma Melldén & Bengtsson inte kunde vara med mot HIF. Nu ökar vi och siktar på nästa match – Kosova på bortaplan!

Huvudtränare Pode svara på våra frågor.

 

Tillbaka i vinnarspåret efter två matcher med poängtapp – tankar på det?

 

- Skönt att vi studsar tillbaka och att vi gör det med besked.

 

Ett par skador och avstämningar till Husiematchen gjorde att IFK fick göra lite ändringar. Hur tycker du att vi anpassade oss där?

 

- Tycker vi löser det bra. Vi har en bred trupp och vi har fullt förtroende för alla våra killar.

 

3 -0 i paus – nöjd med insatsen första 45?

 

- Vi har tålamod och stressar inte upp oss utan vi kör på och utdelningen kommer i slutet av halvleken när Husie inte orkar stå emot längre.

 

Sex olika målskyttar – en ”reaktion” på att Jeppa och Ogge inta var med?

 

- Vi har många spelare som kan kliva fram, men klart att detär skönt att fler skriver in sig i målprotokollet.

 

Vem eller vilka bör få lite extra beröm efter segern mot Husie?

 

- Där är många. Men Henke gör det bra och får krydda sin prestation med ett mål av absoluta toppklass.

 

Vi tackar Husie IF för matchen och önskar dom lycka till under säsongen. Nästa match, borta på fredag, mot KSF Kosova. Avspark kl. 19!

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

#trepuni


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer