IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Reply: Fotboll sommarfest och gruppinbjudningsgruppen
2021-06-15 13:34
Förra årets sommarfest som vi önskar återskapa :)

Hej bästa föräldrar till P10,


Sommarfest:

Vi har planerat en sommarfest måndagen den 21:e juni samma tid som träningen. Där kommer vi ha massa kul för en reflektion av senaste året plus en härlig inledning till sommarlovet. Vi önskar veta vilka är det som kan eller inte kan delta. Vänligen kommentar det i fältet nedan.

ÅTERKOPPLING: Ni kan smsa Momo på 0736240424, då SportAdim jobbar på funktionen att kunna ha kommenteras fält till nyheter då det inte funkar idag.


Inbjudningsgruppen Whatsapp:

Har förslagit till grabbarnai förra veckan om att skapa en Whatsapp grupp för att hålla fotbolls kontakten under sommaren. Dem gillade förslaget och fick i hemläxa att ta med sig sina nummer på en papperslapp till träningen. Blir som en inbjudningsgrupp där alla killarna kan bjuda in till att t.ex. sparka boll eller åka till stranden och liknande. Viktigt att vi förklarar till våra grabbar att det är endast en grupp där man bjuder in hela gruppen till ett aktivitet man vill ha med sina fotbollskollegor. Alltså inte att dela video och andra kommentar, såsom till exempel Snapchat eller så. Tacksam om ni förklarar detta till era barn så vi tillsammans får en härlig upplevelse av detta för framtidens sammanhållning. Vi tränarna kommer vara medlemmar i gruppen och agererar vid behov.

Önskar att barnen tar med sina nummer på en lapp till onsdags träningen.

 

Mvh //Tränarna 

 
Våra sponsorer