IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

Mini world cup i Flensburg 3-5 juni
2021-11-14 09:01

Hej alla föräldrar,

 

Som ni vet har pandemin satt stopp för turneringar och cuper i snart två år. Killarna har varit grymma och kört på med träning och seriespel. Tyvärr har killarna inte fått uppleva så mycket av den där extra kryddan som cuper ger och den lagsammanhållning som det bygger. Vi vet att många av killarna har saknat detta..

 

Även om ovissheten om framtiden fortfarande är stor vill vi gärna hitta en spännande cup till killarna i laget. Nu tror vi att vi har hittat ett riktigt guldkorn.

Cupen heter MINI WORLD CUP och spelas i FLENSBURG (TYSKLAND) bara 3 timmar bort! Det är en stor cup med över 100 lag som spelas helgen 3-5 juni. 

Målet med denna cup är att alla lag ska få jämna matcher men det kan vara lite tuffa matcher tills man är på rätt nivå. Att möta tufft motstånd är ju också väldigt utvecklande. Alla lag spelar minst 6 matcher á 1x25 minuter.

Vi vill ställa upp med 2-3 lag beroende på intresse bland barnen. Vi vill att alla som vill ska kunna följa med.

Lagen vi ställer upp med kommer att vara nivåindelade.

 

Kostnaden för att delta i turneringen kommer att betalas ur lagkassan.

Turneringen kan avbokas 10 veckor innan den starta, vilket är bra med den ovisshet som råder.

 

Boende kostar €134/person och då ingår frukost och middag 2 dagar. Alla barn som vill följa med måste vara beredda på att "tjäna" in denna summa genom att sälja varor. Vi återkommer med en närmare specifikation gällande detta.

 

Vi kommer också försöka få in en del av pengarna genom företagssponsring. Känner ni till något företag eller kanske t.o.m. själv driver ett företag, som ni tror, eller vet, vill vara med och sponsra? Tveka då inte att meddela detta till Jens Johansson jens@grevon.se. Företagets logo kommer då att synas på grabbarnas matchkläder på turneringen.

Vi kommer också att behöva ha med några föräldrar som chaufförer och som stöd på resan.

Övrig mat, samt andra aktiviteter står föräldrarna själva för. Det finns mycket roligt att hitta på när vi inte spelar matcher.

 

Vi tror att detta kan bli en upplevelse utöver det vanliga för våra killar!

 

Det brinner lite i knutarna, därför behöver vi ha ditt barns anmälan senast tisdagen den 30/11 kl. 18,30.

Vill du som förälder följa med och hjälpa till (man betalar själv för mat och logi)? Skicka då din intresseanmälan till linda@grevon.se 

Skriv "FLENSBURG"i ämnesraden. I meddelandet skriver du ditt och ditt barns namn.

 

Vill ni läsa mer om MINI WORLD CUP?

 

Vi hoppas så klart på ett stort intresse bland killarna i laget, för det här är ett  äventyr som vi tror kommer stärka lagsammanhållningen ytterligare!

 

OBS! VI ÄR INTE GARANTERADE PLATS I TURNERINGEN SÅ TILLGÅNGEN PÅ PLATSER KAN KOMMA ATT FÖRÄNDRAS.

 

Med vänlig hälsning

Tränarna IFK KLAGSHAMN P11

Kom och fira imorgon!
2021-09-03 10:09

Kom och fira IFK Klagshamns 100 års jubileum imorgon! Mer information här

 

Imorgon lördag 4 sep händer det mycket. Vi har två stycken matcher, första borta mot Husie IF 12:30-13:30 andra borta mot Hyllie IK 16:30-17:30. Mellan dessa matcher vore det trevligt om så många som möjligt av våra killar kunde vara med på dem festligheter som klubben anordnar. Ta gärna med hela familjen!

 

Obs! Även om vi ledare kommer vara på plats merparten av tiden så kommer man dit på eget ansvar.

 

Under dagen kommer även vissa av er föräldrar ansvara för kiosk/grill. Glöm inte bort att (själv) byta med annan förälder man har förhinder själv.

 

Vi ses!

 

Ledarna P11

P11 kommer ansvara för kiosken lör 4 sep istället
2021-08-26 21:45

Hej,

 

Klubben har återkommit med besked om att de inte hinner göra klart kiosken till helgen. Vi kommer i stället tillsammans med två andra lag, ta hand om kiosken på Klagshamnsdagen, nästa helg den 4 september. Det kommer finnas tre stationer och vi kommer att få ansvar för en station, antingen kiosken eller en grillplats. Stationerna ska vara öppna kl 9-19. Vi behöver vara 4 personer på plats. Behöver man byta gör man det själv med en annan förälder.

 

Klockan 9:00-12:30 Klockan 12:30-15:30 Klockan 15:30-19:00
Elias B  Angelo Danilo  
Abbe  Benyamin Elias K 
Adam Calle                      Felix
Adrian Charlie L Gustav

 

// Marie

Kiosken öppnar igen och P11 står på tur
2021-08-22 11:39

Hej!

 

Kansliet informerade i veckan att kiosken äntligen kan öppna när det är matcher på Idrottsplatsen. Vi har fått tid redan nästa helg. Kiosken ska vara öppen på lördag den 28 augusti mellan 9-13 och på söndag den 29 augusti mellan 9-14. Den som öppnar behöver vara på plats ca 30 minuter innan och de som stänger får räkna med att vara kvar ca 30 minuter efter stängning.

 

Eftersom det är med kort varsel och man kanske har andra planer så delar vi upp passen. Behöver man byta tid eller dag får man kontakta en annan förälder i laget och byta. Det räcker med 2 personer på plats per pass. En förälder per barn. Jag återkommer i veckan kring nyckelhantering.

 

Lördag 28 augusti 8:30-11:00 Lördagen 28 augusti 11:00-13:30
Abbe                                                        Adrian
Adam Angelo
Söndag 29 augusti 8:30-11:30 Söndag 29 augusti 11:30-14:30
Benyamin Charlie L
Calle Danilo

 

Mvh Marie   

Uppstart P11- måndag 2 augusti
2021-07-28 11:26

Hej alla. Hoppas ni njuter av sommaren!

Måndag den 2 augusti återupptar vi träning för P11. Vi fortsätter träna måndagar och onsdagar - samma tider och platser som innan sommaruppehållet. Kalenderan är uppdaterad. Vi önskar att ni fortsätter att anmäla deltagande vid träningar. Precis som tidigare skickas kallelser ett par dagar innan varje träningstillfälle.

Seriespel hösten 2021

Redan helgen den 7-8 augusti startar seriespelet igen. Spelschemat är inte helt klart. Vi räknar med att uppdatera kalendern med matcher under nästa vecka.

 

Varmt välkomna tillbaka - hälsar tränarna i P11!

Träning onsdag 28/4 - Ny tid och plats
2021-04-26 21:14

Hej, vi behöver även denna veckan flytta träningen på onsdag. Vi tränar på Pilbäck - Tygelsjö. Tiden är 18:30 - 20:00. Förhoppningsvis kan vi fr.o.m. vecka 18 träna i Klagshamn på onsdagar som planerat.  

 

Hälsningar tränarna i P11

 
Våra sponsorer