IFK KLAGSHAMN JUBILEUM 100 ÅR 1921-2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn

Info om matcher under våren
2021-05-01 20:38

Som många säkert har noterat har det kommit besked om att fotbollsmatcher för barn tillåts igen. Ett mycket välkommet besked. Enligt den första planeringen i våras skulle seriespelet komma igång nu i helgen. Detta blev senare uppskjutet till helgen den 22-23 maj och det datumet gäller fortfarande. 

 

Däremot har det blivit möjligt att ordna träningsmatcher nu direkt och det har vi tänkt oss att göra de kommande helgerna. Preliminärt har vi en bokning mot Tygelsjö den 9 maj kl. 10-11.30. Vi återkommer förhoppningsvis med en bekräftelse av detta i veckan.

 

Matcherna blir femmanna hela våren och de övergripande målen är att vi ska roligt, öva på att fungera som ett lag, alltid respektera med- och motspelare och utveckas både som spelare och som lag. Vi kommer att blanda lagen friskt som vanligt.

 

Slutligen en påminnelse om att det är viktigt att anmäla sig, eller anmäla att man inte kommer, till alla träningar och matcher. 

 

Detta blir extra viktigt när det kommer matchkallelser framöver. Om man ska vara med anmäler man sig. Om man inte kan struntar man inte i att skriva utan svarar aktivt att man inte kommer. Om alla gör det är det en enkel uppgift att se till att vi har lag på planen. Om det inte sköts blir det däremot snabbt en hopplös uppgift att försöka kontakta folk eller lösa efteranmälningar.

 

Tränarna

 

 

 

 

 
Våra sponsorer